Nese do ta heqesh passw ketu lexo
Nese do ta heqesh passw ketu lexo
pershendetje me plugin nuk arij dot ta bej se nuk ka adres interneti per addons ndersa me mount spo me funksionon nuk po me del file
kam ndjekur proceduren automount me share krijova folderin e aktivizova per share ne dm vendos ip e pc ne client ip edhe vednosa client dir por nuk me del file tar.gz i instalimit ne dm 500 automunt-nfs
Duhet ta gjesh file passwdtargz dhe ta besh copy ne folderin qe do besh share
e kam bere dhe perseri nuk me del???!!!
flm po prap spo kuptoj si me bo update kit ss psh 80 81 82 etj si shkojn me radh si me instalu ose a me flashu nfillim a ca mi bo une me bo flash di po per ss se si behet 80 81 82 etj nuk po kom njohuri edhe ne forum kom lyp info po ska pas shum shum thjesht a mundet dikush qe e ka provu mem tregu se si me vepru prej fillimit deri fund sim e kom 2.01 flm pres ndihmen nga ju respekte
Sic te dhashe fjalen ne PM po te dergoj po te njejti backup por me + mgcamd1.37 per bulsat
Tani eshte bere me tre emu, por % ne var/used nuk kalon 57% dhe nuk e di nese do ta perballoi DM500s kete ngarkese.Per keto dy oret e fundit qe po e testoja nuk vura re asgje negative.Perkundrazi DM punonte shume mire.Ndonese duhet kohe me e gjate per tu vertetuar.
Per ta hedhur perseri me flashwizard,nqs vazhdon te kesh te njejtin backup duhet qe te ndryshosh passw ne flashwizard ose beji 'Factory Reset' DM perpara se ti hedhesh backupin e ri sepse:
user = root
pasw = dreambox
Kanalet qe une arrita te hap me celsa sipas emu-ve respektive:
mgcamd 1.37
1 Bulsat > OK
2 Canal Digitaal (nl) 19.2°E, nje pjese qe jane ne CW hapen,kurse ato qe jane ne S dhe I jo,ndonese tregojne ngjyren jeshile dhe te krijohet pershtypja sikur jane hapur.
3 ORF 19°E > OK
4 RAI 13°E > OK
5 Arqiva 4.8°E > OK
6 Paketa hungareze 4°W > OK
7 Disa kanale ne BIS(ato me kryesoret) > OK , nuk e di te gjitha se nuk i provova te gjitha
GBox800
1 Canal Digitaal(NL) 19°E ato qe lane ne CW > OK, kurse te tjerat s'japin shenje jete fare
2 Kabel Deutschland 23.5°E > OK
3 ORF 19.2°E > OK
4 TNT SAT 19.2°E > OK
5 RAI 13°E > OK
6 ZEE TV 13°E > OK
7 Arqiva 4.8°E > OK
8 Paketa hungareze 4°W > OK
9 Kanalet ne BIS > OK (nuk i provova te gjitha) per aresye kohe
Thjesht me butonin Blu te telekomandes dhe me ato te zerit do kalosh nga nje emu ne tjetren.
Disa celsa u detyrova ti fus manualisht sepse ishin nderuar dje. Per ti futur manualisht mund te perdoresh edhe tuxbox commander qe e gjen me butonin jeshil te telekomandes,ndonese mua me duket rruga me e nderlikuar.
Kaq nga ana ime per me shume ndoshta te ndihmon ndonje anetar tjeter qe di me shume per pune celsash. Per mua zgjidhja me e mire eshte te heqesh dore prej celsave te paguash nje 'abonim'.Do jesh me rehat.
Nqs s'ke mbaruar pune shikoje dhe kete njehere.Personalisht i kam provuar te dyja si ate te missoervin dhe kete tjetren dhe te dyja jane ne rregull. Kjo e missoervin eshte me e thjeshte ndonese te dyja deri diku te njejten procedure ndjekin.
Shiko se diku gabon,thjesht per gjera fare te vogla s'ecin punet nganjehere.
http://www.satsupreme.com/showthread...ft-etj./page44 posti 431 ose nje faqe mbrapa postit te missoervin