οκ φιλε μου σε ευχαριστω θα το γυρισω το σαββατο να δουμε
οκ φιλε μου σε ευχαριστω θα το γυρισω το σαββατο να δουμε
καλησπερα , να κανω μια ερωτηση .
μετα απο 3 μερες βροχη μολιις σταματησε, ανεβηκα πανω να βρω τον 53 east αλλα με πολλη συνεφια.
με το dreambox και μια tv μικρη, παροτι δεν ειναι η πρωτη φορα που κανω εγκατασταση ,παιδευτηκα παρα πολυ και τελικα το παρατησα.
ηθελα να ρωτησω λοιπον υπαρχει πιθανοτητα να μην πιανω σημα και να μην βρισκω τον δορυφορο λογω συνεφιας?
ευχαριστω.
Η συνεφιά δεν παίζει ρόλο εκτός και αν είσαι πριν τη καταίγιδα.
τσέκαρε την συχνότητα που έχεις στον δέκτη είναι σωστή μαζί με όλες τις παραμέτρους(fec ,symbol rate..............).
Υπάρχει κάποιος γενικός μπούσουλας σε ότι αφορά την τοποθέτηση παράκεντρου lnb, ή ξέροντας στο περίπου τη μεριά που πρέπει να μπει, ψάχνεις στα τυφλά;
Κυρίως με ενδιαφέρει το πόσο θα στραβώσω τη ράγα στήριξης των lnb. Υπάρχει κάποιο σημείο πάνω στο πιάτο στο οποίο πρέπει να στοχεύσω για να με βοηθήσει;
Καλημέρα, σήμερα κατέβασα και τον δορυφόρο Eyrobird 9A για να ανοίξω κανένα από τα ελεύθερα κανάλια του ΟΤΕ TV, αλλά ενώ έχω SNR:92% AGC: 90% και BER:0 το κανάλι της βουλής που είναι ελέυθερο μου δίνει μόνο ήχο και όχι εικόνα στην τηλεόραση.Το παράδοξο είναι ότι στον Η/Υ το βλέπω κανονικά μέσω streaming από τον DM500S.Τι μπορεί να συμβαίνει άραγε;
ειναι dvb-s2 mpeg 4 και ο dm500s υποστηρίζει το παλαιοτερο dvb-s mpeg2 . o ηχος που ακους κανονικα , ειναι mpeg2 και γι αυτο το ακους .
Η συχνότητα εκπομπής του καναλιού "βουλή" είναι η 12111 που είναι σε dvb-s/mpeg-2.
paidia mia erotisi...apoktisa prin 2 meres ton neo dreambox 7020 HD...
einai proti fora pou exo dekti me 2 dvb-s2 tuners...
auto pou thelw na mathw einai pos tha ekmetaleuto pliros kai ta 2 tuners...diladi na grafo kai na blepo oti thelw tautoxrona...
to piato mou einai 1 metro me moter kai mono LNB...
diabasa oti tha prepei na balw twin LNB kai na katebasw 2ro kallodio apo taratsa gia to 2ro tuner...isxiei?
to allo pou mou eipan einai na agorasw ena splitter me 2 outs kai 1 in kai na sindesw mazi ta 2 tuners...se auti tin periptosi den iparxei problima me tin DC tasi tou moter kai ta tuners?de pisteuw na kapsw tipota?
pia einai i pio sosti lisi?
υπαρχει η λυση stacker - destacker με ενα καλωδιο , και η λυση με twin lnb και δευτερο καλωδιο . εγω προτεινω την δευτερη λυση . παντα να θυμασαι να κανεις το second tuner equal to the first one .
ps : η λυση του spliter απλα δεν υπαρχει , το μονο που θα καταφερεις ειναι να καψεις το Lnb ισως και κανα tuner .