ndiq kete guiden ketu
ndiq kete guiden ketu
edhe une amator jam! :D
seven, sa te rrijme te zgjatemi shume e pak, provoje pak kshu.! :D
kur hap menune e kanaleve (listen e kanaleve) jo ate susten blu qe shtypim perhere per ato favorites, por ate qe thote all services (e kuqja, ne mos gaboj)
edhe aty kur jane bere updates e kanaleve e buqetave, duhet ta ket kapur ndonje kanal HD. Sa per ta provuar! :)
sepse nuk e kam provuar nese bejne ato kanalet e enigma I per enigma II
ndoshta duhet nderruar vetem vendodhja edhe ato te enigma II do te bejne tek I, (sepse nuk e kam testu me then te drejten) :)
kalo mir
une nuk kam kohe ne dispozicion se do ta perktheja me gjithe qef ,por nese arrin ta perkthesh me google apo me ndonje te njohur kjo eshte guida pak a shume
===> KETU
kam nje dm500s qe se ka (BLU PANELIN).kush me ndihmon me nje soft te ri te fundit perdm500s.
Te spostova ketu se aty ku kishe bere pyetjen isha komplet jasht teme. Nuk e di cfare dm ke origjinal apo klon dhe cfare imazhi perdor se ne vrtesi te imazhit eshte dhe butoni blu sepse ka imazhe qe se kan panelin blu. Po te postoj nje link ku ke imazhe per dm 500 une do te rekomandoja gemini 4.7 nobomb ose sifteam. proceduren se si flashohet e ke tek tema e manualeve.
http://www.satsupreme.com/forumdispl...-DM-500-Images
Pershendetje,cili mund te me ndihmoje qe te hap kanalin turk ne 42 grade NTV spor,jep ndeshje te kampinatit spanjoll me kriptim,me DM800,nefakt perdor cccam 2.2.1 dhe mgcam1.37 si dhe celesat qe u bej update herepashere,me ane te ketyre qe permenda hapen kanale te kriptuara,po ky kanal jo,ndersa me nje humax5400 ky kanal hapet dhe pse me kriptim,faleminderit...