καλησπερα για αρχη κανε απεγκατάσταση το εμυ και δοκιμασε αλλο λογικα δεν ειναι για αυτο το ιματζΝέο - Αρχείο συμπίε&#.rar
καλησπερα για αρχη κανε απεγκατάσταση το εμυ και δοκιμασε αλλο λογικα δεν ειναι για αυτο το ιματζΝέο - Αρχείο συμπίε&#.rar
κοίταξα πίσω φίλε και έδωσα σε telnet παράθυρο την εντολή ipkg list | grep sim αλλά δεν βγάζει τίποτα. Βγαίνει ξανά το prompt του λίνουξ χωρίς να απαντά κάτι.
Επίσης κατά την εκκίνηση εμένα δεν εμφανίζει τις πληροφορίες που λες, μου βγάζει μόνο ένα εικονίδιο που πιάνει όλη την οθόνη του και λέει SIM2 (μήπως επειδή έχω κατεβάσει και έχω φορτώσει αυτό το αρχείο : sim2SE_SSL84A_0929.nfi ???, μια φορά που μου έβγαλε το μήνυμα ERROR NO CA FOUND ?)
Το τηλεχειριστήριο για τους 'μεγάλους' δέκτες, είναι συμβατό με τον 500ρη; Κάπου στις ρυθμίσεις (gemini 4.70 gsf) είδα μια καταχώρηση για επιλογή τηλεχειριστηρίου.. Δουλεύει ικανοποιητικά;
Ρωτώ γιατί θέλω να αλλάξω το τηλεκοντρόλ στον 500ρι που μου κάνει κάτι κόλπα και αν είναι να πάρω το μεγάλο που μπορεί να ελέγξει και την τηλεόραση μαζί.
Geia stin parea
thelo na kano mount ena dm800hd me to pc.
psachno gia odigo sto forum alla distixos den brisko kati.
Yparxei kapoios pou mporei na boithisei m'ena analitiko odigo pos mporo na kano mount ena dm800hd me gemini 5.1 ????
efcharisto
Φίλε GIORGOS70,
Το Dcc μέσα στην καρτέλα Tools έχει ένα tab που λέει mounts και απο εκεί ρυθμίζει τα mount points. Από εκεί νομίζω πως μπορείς να κάνεις mount έναν κατάλόγο στον δίσκο σου.
Επίσης δοκίμασε και αυτά που σου στέλνω σε π.μ. για να μην γράφω εδώ λίνκ από άλλα σάιτ. Ελπίζω να καταφέρεις αυτό που θες φίλε.
Παναγιώτης
Kalispera
Katafera me tin boithia tou Forum na kano mount to Dm800 me to Pc
Ayto pou thelo na rotiso tora einai, an yparxei dinatotita na paikso avi,mkv...ktlp arxeia meso Dreambox.Exo media player kai Dvd player sta plugins tou Gemini alla den mou ta paizei.
Ginete na eggatasteiso p.x. to Vlc player sto Dreambox?????????
efcharisto gia tis apantiseis sas