ajo spo hap kanalet BISS jo ma te hapi e te lex HD e digitalbit.nejse gjithcka eshte e mundur por e veshtire
ajo spo hap kanalet BISS jo ma te hapi e te lex HD e digitalbit.nejse gjithcka eshte e mundur por e veshtire
ha ha ha ,,,nuk e kisha fjalen qe ti hap me celsa por me abonim digitalb hd dhe te kapi dhe kanalet e lira qe jane hd ok --nuk eshte per tu cuditur se dreambox qe nuk jane dekodera hd i kapin kanalet hd --ndersa sat+ dt-470 do i behet suport qe te njohi karten e digitalb hd dhe te kapi ata kanale me abonim conax dhe kanale te tjera hd te lira te paketave te ndryshme --vetem se cilsine nuk do ta ket hd por normale
te thuash se sat+ te lexoj karten dhe te hap kanalet HD per mendimin time eshte gafa me e madhe ne elektronik jan dy probleme te pa arritshme 1.karta ka pairing(qe nuk lexohet nga nje aparat tjeter hd) jo me nga sat+.2.trametimi HD ose MPG4 eshte format qe nuk mund te suportohet nga apratet e thjesht, pra nuk mund te arrihet me soft por me hardwer
sic m etha ai mua po ju them dhe juve sa e vertete do jete kjo as une se di dhe mua mu duk cudi kur ma tha ai --me tha per sat+ dt-470 dh eper ods 300c --ai me tha kur digitalb ti coj te gjitha ne hd ma sill dekoderin ketu tani nese ai me ka genjyer une skam cte them me teper ky sw pritet te dale kur digitalb ti kthej te gjitha ne hd --per te qene akoma me i sigurt kur te mar komjuterin ne servis qe e kam derguar do ta pyes prape dhe per cdo te re do tju njoftoj dhe nese do kem ndonje sw te re nuk behet fjale qe do ta postoj brenda kohes me te shpejt
sot e pyeta ostain dhe me tha se ky program do jete taman si i digitalb hd nuk do kapi as nje kanal te lire nese nuk do jete skeda hd e vendosur me shkurt do jete vetem per te interesuarit qe kane dekoderin sat+ dhe duan te shohin me abonim digitalb
dhe qudirat nuk kan te sosur te keqen e ustait thuaj se mos te del sepat ne vend te kmeses thuaj o tungj...
Kjo sw pritet te dale kur digitalb ti kthej te gjitha ne hd mua per vete nuk me hyn ne pune kjo sw por nese del reale ne vertete -nga ju dua vetem tme gjeni nje loader qe te mare sw nga aparati ne kompjuter -se nuk e besoj se ai te ma japi sw por thjesht do ta hedhi ne dekoder-dhe une do bej cmos qe te dergoj sa me pare ne forum kete sw vetem per ti mbushur mendjen disave qe nuk besojne dhe disa tallen -
gjths mir do bash ta postosh,por gjths un qe hyj te kategoria qe nuk besoj e them jo per inat por qe ne te vertete nuk eshte e realizueshme.sepse dekoderi qe te suportoje mpeg4 duhet fabrikuar qe ne fabrike pra duhen qarqet te atilla qe ta suportojne dhe nuk mund te behet thjesht me nje sw.ndoshta ai qe do e realizoka do bej nje modifikim ne qark (e veshtire) a ku di un dhe ty te thot qe e bej vetem me nje soft prandaj pyte per kete gje ca do te thot.kam ba shkolle per kete pune qe flas.nqs do te postoj dhe libra se cfare eshte mpeg4 dhe mpeg2 dhe si ndertohen