Παιδιά Καλημέρα.Σέ Dreambox 800 hd κλώνο τί χρειάζεται γιά νά παίξει μιά παληά GAMMACARD μέ αρχεία γιά τόν Βούλγαρο?
Παιδιά Καλημέρα.Σέ Dreambox 800 hd κλώνο τί χρειάζεται γιά νά παίξει μιά παληά GAMMACARD μέ αρχεία γιά τόν Βούλγαρο?
Καλημερα.
Σε DM 800 κλωνο πατωντας το πρασινο κουμπι και μετα σε οποιοδηποτε μενυ (general , clients , ....) μου βγαζει σε ολα ''Error reading webpage''.
τι μπορει να φταει ολα ειναι εγκατεστημενα σωστα..
ευχατιστω.
Εχω μια απορια:
Μεσω router με 2 dreambox o enas διαβαζε την καρτα κ τον εχουμε server και ο αλλος client και παιζανε κ οι 2.
Αυτο τωρα μπορει να γινει αν ο ενας παιρνει κλαδια και τον κανουμε server και ο αλλος γινει client?
Mιλαω μονο για τις εντολες
F: user_BoxA pw_BoxA
C: 192.168.0.10 12000 user_BoxA pw_BoxA no
Και κατι αλλο παιζει ρολο αν ειναι cccam ή mgcamd;;;
Ευχαριστώ
Καλησπέρα σε όλη την παρέα
Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό γιατί έχω απελπιστεί μέσα στην άγνοια μου για το θέμα..
Έχω εναν DM800HD ο οποίος είχε μια έκδοση του nabilo (δε ξέρω πια έκανα το λάθος να μην δω πριν φλασάρω) .
Πήγα να φλασάρω geminι που το πήρα απο το ihaveadreambox και έβγαλε flashing failed (002 CRC failed )Box will be unusable now .
Δοκίμασα να περάσω το μαμά firmware απο την dream multimedia . Το έβαλα από το web interface του dreambox το οποίο μου είπε ότι τελείωσε και έκανε reboot. Στο reboot δεν κάνει τίποτα. Ανάβει στην οθόνη το Dream multimedia και η ethernet δειχνει κολλημένη με αναμενα λαμπάκια. Δοκίμασα με dreamup τελευταία έκδοση επίσης και με μια έκδοση 1.3.3.4 patched v2009 .
Την πάτησα πολύ άσχημα γιατί νόμιζα ότι το να flasharis DM800 είναι σαν τον 500άρη . Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να με βοηθήσετε για το τι πρέπει να κοιτάξω να κάνω για να τον σώσω.
Οτιδήποτε πληροφορία θα σας χρειαζόταν για να βγάλετε ένα συμπέρασμα πέστε μου για να σας πω.
Ευχαριστώ