Po Gertl e kam provu vete edhe te premten edhe te shtunen,dhe mund te them se ka punu perfekt.Ket btkcam e kam mare direkt nga dreamboxi,kam gemini image dhe e kom mare useradonin per gemini image,aty i ke 5 servera per addonsa dhe ti hyne te hacksat server dhe mund ta maresh btkcamin.Por duhet te theme se behet rifreskimi i btkcamit.Dhe ti duhesh ta besh ri instalimin.Por mendoj se ia vlene me i pa se i ke krejt kanalet sportive dhe punojne normal pa asnji frize.SHIQIM TE KENDSHEM
ja useradon per gemini image edhe per ty IZRUK se te vyne
Pershendetje
Une e kam instaluar ket Btkcam manualisht dhe nuk hapte asgje por per kuriozitet prape e lashe nja 5 minuta te dolly buster dhe me se fundi i hapi por prita nja 2 minuta ndoshta 3 minuta. Une kisha idene se do hapeshin shpejt sic hapen me softcam, por jo hapeshin avash. Nova greke dhe dhe Sct nuk hapen. Nejse per te gjithe ata qe per momentin kane Dreambox dhe nuk kane lidhje interneti mund te konfirmoj qe Btkcam hap kanalet dolly buster dhe Al Jazeera JSC Sports.
Kalofshi mire
Btkcam per t'u instaluar ne menyre manuale per Enigma1 dhe Enigma2. I thjeshte per tu instaluar. Files qe jane ne foldera hidhini ne folderat me te njejtin emer ne direktorite perkatese me FTP. Duhet thene qe nuk eshte shume stabel. Tani u nderpre Al Jazeera ketu tek une.
Kalofshi mire
Pas shume provash instalim-cinstalim konfirmoj qe Btkcami hap Nova greke, Sct, Dolly Buster dhe JSC Sport + ne Hotbird 13° dhe austriasat ne Astra 19.2° pa freeze. Keto hapen kur e downloadon btkcam nga Addons/HackSat Addons. Me keto qe kam bo une upload nje postim me siper hapeshin vetem ato qe kam thene me lart. Te urojme te jete ne rruge te mbare Btkcami.
Kalofxhi mire
Pershendetje
Sot me ka dale nje problem me DM 500S. U cova sot dhe e ndeza si zakonisht dhe nuk lidhet fare me routerin dhe PC. Nuk arrij ta kuptoj. Kur klikoj te reconnect me del nje tabele ku shkruhet: Error 10057 in function Send Socket is not connected. Ca dreqin qeka kjo? kur cdo gje ishte dhe eshte ne rregull. Besoj se ka dicka ne hardware dhe nuk eshte ceshtje software. Dreamboxi funksionon ne rregull por vetem me kanalet FTA, kurse ato me pagese nuk arrij shoh. Kush ka ndonji ide ca mund te jete dhe ndonji zgjidhje te mundshme?
Kalofshi mire
DCC.jpg