τι το συζηταμε παιδια,,, ψοφιος ηταν ο δρακος εδω και μηνες... ψοφισε ολοκληρωτικα και μαλιστα με που....κο τροπο...
Ναι συμφωνω ψοφιος ηταν για την κυρια, μπορουσαν να μην βγαζανε αλλα φιλετα, μπορουσαν να βγαζανε και καινουργια καρτα.
Ειχες την επιλογη να φορτωσεις 1-2 πακετακια ακομα, τωρα δεν εχεις τιποτα.
Τη να πω δεν μπορω να καταλαβω την λογικη πισω απο αυτην την κινηση.
Υπάρχει η λογική ... του αισχροκέρδους φίλε μου και για μερικά λαμόγια υπερισχύει των πάντων......
Αισχροκερδια ειναι να παιρνεις την καρτα 1-2ευρω και να την δινεις 70-80 ευρω. Αυτο που κανανε ονομαζεται αυτοκτονια. Προσωπικα θα επαιρνα νεα καρτα αν δεν συνεβαινε αυτο αν και ηξερα οτι δεν θα ειχε 2 μηνες ζωης (οπως η tita). Αν και εχω 2 συνδρομητικα πακετα (Οτε & mtv) ναι θα την επαιρνα. Τωρα μετα απ αυτο δεν υπαρχει καμια περιπτωση!
Κερδισμενοι πισω απο αυτην κινηση απαξιωσης της καρτας και οποιας αλλης καρτας μελλοντικα ειναι δυο, η ακατανομαστη και οι σερβιτοροι.
[QUOTE=manous;859299]Αισχροκερδια ειναι να παιρνεις την καρτα 1-2ευρω και να την δινεις 70-80 ευρω. Αυτο που κανανε ονομαζεται αυτοκτονια. Προσωπικα θα επαιρνα νεα καρτα αν δεν συνεβαινε αυτο αν και ηξερα οτι δεν θα ειχε 2 μηνες ζωης (οπως η tita). Αν και εχω 2 συνδρομητικα πακετα (Οτε & mtv) ναι θα την επαιρνα. Τωρα μετα απ αυτο δεν υπαρχει καμια περιπτωση!
Κερδισμενοι πισω απο αυτην κινηση απαξιωσης της καρτας και οποιας αλλης καρτας μελλοντικα ειναι δυο, η ακατανομαστη και οι σερβιτοροι.[/QUOTE
ερχεται και η σειρα των σερβιτορων. αλλα δεν ειναι για εδω αυτο.