Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 53 of 99 FirstFirst ... 32843485152535455586378 ... LastLast
Results 521 to 530 of 986

Thread: Diskutime te pergjithshme mbi CardSharing

Member
    Uploads
    1

Re: Diskutime te pergjithshme mbi CardSharing

me intereson ne qofte se dikushe ka linje digitalb hd.flm!

2. Advertise Here
    Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

Quote Originally Posted by sadolina View Post
    me intereson ne qofte se dikushe ka linje digitalb hd.flm!
    mesa pashe nuk je prezantuar ,bej nje xhiro nga tema e prezantimeve

edhe dicka tjeter kjo nuk eshte tema e duhur per te gjetur linja

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Re: Pytje per disa Linja

Duhet te pershendesesh antaret e tjere tek tema e pershendetjeve dhe prezantimeve, me pas te kerkosh ndime ne forum. Nese ke ndonje paqartesi hidhi nje sy rregullores.
    Quote Originally Posted by uranqe View Post
    pershendetje kam nje pyetje per disa linja pasi i kam disa linja te huaja pra te personave qe i paguajn i kam me user e password nese ata jan duke i perdorur ne aparatin e tyre a mund une ti perdor ne aparatin tim ... sepse i kam 4 linja kur i testoj tek ...w'w.cardsharing.in.o aty me dalin per 3 me ngjyr portokalli qe do te thot jane te zena ndersa njera me del ngjyr jeshile qe do te thot eshte e lire edhe pse eshte duke perdorur nje tjeter poashtu kur fus ne boxin tim kete linjen e gjelbert ne box paraqitet e kuqe dhe pa karta a mun te me ndihmoj ndokush si i behet kesaj pune..

Senior Member
    Uploads
    0

pershendetje antare te nderuar... kam nje problem me server...
    kur i fus ndonje linje free ne boxin tim punon shum mire mirpo sot morra nje linj te nje shok aj ka pagu ate linj por ka hekur dreamboxin kejt e ka aabonim edhe 6 muaj nuk po muj me shfrytzu une tasht ate linj edhe pse e fshita linjen nga boxi i tij po e testoj te faqja per testim te linjave po e qet linjen e gjelbert mirpo kur po e fus ne box tim e qet te kuqe dhe pa karta ... si ka mundesi kjo une fshiva nga boxi i ati... a duhet te kem patjeter boxin e ti per te bere apo qfar mundesi ka tjera ..pse nuk punon

Senior Member chetrimiii's Avatar
    Uploads
    0

Nje pytetje kisha, se di a po ju ndodh te gjithve ne frekuencen 11283 te tring digital ka shum nderprerje te sharing-ut e ne frekeuencene e re jo nuk e di si mund te rregullohek kjo gje, nese ka info dikush mund te me tregoj tung

Uploads
    226

Jane shum faktore qe mund te mos bej gjeja e pare qe te shkon ne mend eshte qe ISP e ka ate porte te bllokuar dhe per tu sigururar mere mbox me gjith cline qe ke futur dhe provoje diku tjeter (tek ai shoku) nese ben apo. Nqs ben atehre ta ka linja e internetit. Nje arsye tjeter eshte dhe ajo qe tha arsi. Ka shum faktore por ti provo keto me elementaret.
    pershendetje antare te nderuar... kam nje problem me server...
    kur i fus ndonje linje free ne boxin tim punon shum mire mirpo sot morra nje linj te nje shok aj ka pagu ate linj por ka hekur dreamboxin kejt e ka aabonim edhe 6 muaj nuk po muj me shfrytzu une tasht ate linj edhe pse e fshita linjen nga boxi i tij po e testoj te faqja per testim te linjave po e qet linjen e gjelbert mirpo kur po e fus ne box tim e qet te kuqe dhe pa karta ... si ka mundesi kjo une fshiva nga boxi i ati... a duhet te kem patjeter boxin e ti per te bere apo qfar mundesi ka tjera ..pse nuk punon

Senior Member
    Uploads
    0

se pari ju falemderoj per pergjigjen ..
    arsi .. pasi i kom hek linjen e kam ristaartuar dhe eshte e sigurt qe linja eshte hequr prej atyhit se kom shiku edhe me cccam info1.1 nuk ka linje me ne ateresirver .. si dhe nese ai qe i ka dhene linjen i ka bllokuar vetem per ate resirver a ka mundesi me as zgjidhje .kjo pune ..?

missoervin .... linjen e internetit e kemi nga i njejti provider me ate shokun qe ka pasur kete linje per me teper i kam bere edhe ip-at si te atina duke menduar qe ketu mund te jet shkaku mirpo perseri pas sukses ..nuk po di qfar tjeter ti provoj vetem se a mund te jet qe te instajol te njejtin cccam 2.1.1 mduket kishte aj ti vendos nje Image te njejt a mund te ndikoj kjo .. apo qfar faktor tjer mund te kete qe ti provoj te gjitha njeherit...

si dhe se desh harrova mas gjith linjes pra mas user dhe pasit ka shkruar yes dhe njefar katrori i vogel qfar eshte ajo pra yes dhe nje katror i vogel ..

Uploads
    226

Yes ne fund te cline eshte qe ti mund te maresh dhe nga emu e serverit kurse katrori se di nuk kam pare cline me katror ne fund. Se di po une prap ngul kembe tek ISP. 1)Provo te fikesh dhe te ndezesh routerin, 2)hiqe ate katrorin ne fund qe ke, 3)sigurohu qe ke internet ne box duke tentuar te shkarkosh dika na paneli addons. Nese i ben keto te gjitha dhe prap ste funksionon atehere serveri mund te kete regjistruar box e ati shokut dhe vetem me te mund te punoj(kjo eshte hamendje)
    se pari ju falemderoj per pergjigjen ..
    arsi .. pasi i kom hek linjen e kam ristaartuar dhe eshte e sigurt qe linja eshte hequr prej atyhit se kom shiku edhe me cccam info1.1 nuk ka linje me ne ateresirver .. si dhe nese ai qe i ka dhene linjen i ka bllokuar vetem per ate resirver a ka mundesi me as zgjidhje .kjo pune ..?

missoervin .... linjen e internetit e kemi nga i njejti provider me ate shokun qe ka pasur kete linje per me teper i kam bere edhe ip-at si te atina duke menduar qe ketu mund te jet shkaku mirpo perseri pas sukses ..nuk po di qfar tjeter ti provoj vetem se a mund te jet qe te instajol te njejtin cccam 2.1.1 mduket kishte aj ti vendos nje Image te njejt a mund te ndikoj kjo .. apo qfar faktor tjer mund te kete qe ti provoj te gjitha njeherit...

si dhe se desh harrova mas gjith linjes pra mas user dhe pasit ka shkruar yes dhe njefar katrori i vogel qfar eshte ajo pra yes dhe nje katror i vogel ..

Member
    Uploads
    1

pershendetje djema kam dm 500hd po kanalet hd te digitalb pse nuk i hap?

Uploads
    226

Sepse jane ne sistem paring dhe akoma nuk eshte e mundur te hapen (ose me sakte nuk behen publike)
    Quote Originally Posted by dine1 View Post
    pershendetje djema kam dm 500hd po kanalet hd te digitalb pse nuk i hap?

Advertise Here