mund te me tregoni ndonje image qe punon ne ket rast
mund te me tregoni ndonje image qe punon ne ket rast
ne dreamelite blackhole enigma2 800hd nuk punon qaj proton nuk qel asgje hiq :D
thomaqirici duhet te besh ok ne te paren te del nji lajmrim prap ok dhe te kthene kjo vete prap ne donwloads seting del me exit prit pake dhe te dele nji tabele ku thote se me sukses je lidhe me servere tani vazhdon me procedura tjera
per blackhole apo nabilo imazh ju nevojitet VTI panel ku mund ta gjeni kete emu dhe ta aktivizoni
se edhe me kete imazh punon protoni
-instal ipk fail ose per newnigma2 tgz fail u tmp/manual instal
-restart enigma
-proton Tools/download settings/Activation Code/Free Account
qe ke mundesi gjema vti per black hole dreal elite enigma 2 qe mundesh ta instaloj flm
Duke u nisur prej shpjegimit tend une arij te kuptoj se ti prej imazhit tend fillestar nuk kishe problem, pra i shikon kanalet. Ndersa keto imazhet e tjera si gemini dhe pli jade per tyj jane imazhe te reja dhe ke problem, pra nuk i shikon kanalet.
Po tani qe e hodhe listen e kanaleve a i shikon kanalet te pakten si liste??? se per tu hapur(figura) e kuptova qe s'te hapen.
Shpresoj se e kam kuptuar sakte.
I vetmi dyshim qe kam une pas ketij sqarimi eshte se ti ndoshta nuk ben konfigurimet e antenes ne DM. Qe normalisht behet pasi hedh listen e kanaleve.
Per kete shkon ne Menu--> Setup--> Service Searching--> Satelite Configuration dhe ben konfigurimin ne DM sic e ke antenen.(me shume koka,motor apo me nje koke)
Ndoshta po ja fus kot por nuk shoh arsye tjeter.
Shoku imm ka dreambox dm500s me abonim dmth i shkonon kanalet me pages mujor
tash a muj une me ja marr ati dreamboxin edhe me ja marr clinen ne pc edhe me ja vnu une dreamboxit tim a me punojn edhe mu kanalet...
proton ne dreamelite punon mrekullisht.... biles, gati me mire se me nje cline :D
por...akoma nuk eshte serveri i ngarkuar.... ta shfrytezojme edhe kete se edhe ky do te behet si btkcam :/
pavarsisht se ky vetem nje muaj te lejon te jesh pjese e atij serveri falas