Δε δουλεύει ούτε το τηλεκοντρόλ του 2ου δέκτη... Άρα μάλλον δεν είναι το rc2... Αν δοκιμάσω να ξαναπεράσω το image λέτε να φτιάξει?
Όσο για τη σύγκριση με dreambox επειδή τυχαίνει να έχω και έναν κλώνο 800 άρι, άσχετα με το οτι είναι κλώνος δε μπορεί να συγκριθεί με τον piccollo... Είναι ανόμια σύγκρισης τα 2 κουτιά με πολύ ανώτερο το ονειροκούτι...
wre file to pedi leei oti ke ta dio tilekontrol doulevoun me ton ena dekti apsoga
ti rc1 ke rc2 mas milas??
ta rc1 i rc2 isxyoun mono gia ton ena dekti??eleos pia!! protou grafete kati diavaste ke skeftite to pio vathistoxasta...etsi voithiomaste oloi mas edo mesa!
ke epidi tinxani na exo dokimasi ola ta modela tis edision ,,tha sou to po ke go akoma mia fora ,eine san na sigrinis ta edision (vw) me mia ferrari(dreambox) !!!auto pistewo ta leei ola
katarxin ta edision den exoun linux pano alla ena cccam 2.011 patched ke tipota allo!!
και να το πω καλυτερα και πιο λιανα , cccam και γενικα τα emus που ειναι γραμμενα για enigma δουλευουν καλα μονο σε enigma , οτι ειναι patched για να παιξει αλλου εχει προβληματα ειτε μικρα ειτε μεγαλα .
Παιδιά αν υπάρχει SetEdit για ArgusMini κάνει και για piccollo Χωρίς ημερομηνία λήξεως θα του ήμουν υπόχρεος!!!![]()
Δε τίθεται θέμα σύγκρισης των 2 δεκτών... Ήμαρτον που λέει και κάποιος... Το ίδιο και για τα enigma emus που ανέφερε ο φίλος arturo... Καμία σχέση το linux με όλα τα άλλα...
Επανέρχομαι παιδιά με το θέμα του τηλεκοντρόλ στον piccollo hdip... Εντόπισα το πρόβλημα αλλά τελικά δεν έχω λύση... Μόλις συνδέω το δέκτη με hdmi όλα πάνε ρολόι, μόλις τον συνδέω με τα rca καληνύχτα βράστα κι άστα... Δε δουλεύει κανένα κουμπί ούτε στο χειρηστήριο, ούτε στο δέκτη... Κοίταξα αμέσως για καλώδιο hdmi σε rca αλλά αυτό είναι αδύνατο... Βρήκα κάποια καλώδια στο internet αλλά είναι για άλλες περιπτώσεις... Μήπως τελικά είναι θέμα image καθαρά??? Φοράω το τελευταίο kunibert...
Φίλε όλα τα κουμπιά δουλεύουν μια χαρά. Τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Το image που του φοράς είναι για HD. Με το που το συνδέεις με hdmi όλα πάνε ρολόι, όπως λες και εσύ. Μόλις του δώσεις rca Δεν έχεις εικόνα από το μενού, και γενικότερα τις κάρτες του δέκτη. Ούτε ινφο τίποτα… Σωστά? Όταν λοιπόν συνδέσεις το rca Θα πατάς το πλήκτρο στο χειριστήριο V.FORMAT, και θα κοιτάς την πρόσοψη στο δέκτη να σου γράψει auto Θα γράφει 1080 ι 720ι 720p κλπ, κλπ Όταν γράψει auto είσαι οκ θα έχεις εικόνα .Αυτά…….
Eλπίζω να βοήθησα.........
Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο... Το πρόβλημα λύθηκε, μόνο που εκανα κάτι διαφορετικό... Όταν είχα το δέκτη συνδεδεμένο με hdmi στο μενού tv format διάλεξα rgb και 576 ανάλυση... έκανα restart αυτή τη φορά με rca σύνδεση και όλα ήταν μια χαρά... Έχεις απόλυτο δίκιο, το image είναι για hd και όλο το κλειδί ήταν εκεί... Πρόβλημα Λύθηκε!