Pershendetje!
Nje shoku im ka nje dm500s te ri. Ai ka nje problem ka raste qe aparati ndizet fiket vete .Cproblem mund te kete?
Pershendetje!
Nje shoku im ka nje dm500s te ri. Ai ka nje problem ka raste qe aparati ndizet fiket vete .Cproblem mund te kete?
I thuaj ati shokut qe ta flashoj njehere me ndonjerin nga keto imazhet ketu dhe pastaj nese ka prap probleme na thuaj qe te shohim se cmund te bejme.
http://www.satsupreme.com/showthread...l=1#post459968
kam nje dreambox 500s jam ka du me flleshirat po spom ban flleshin e mire mir po ne fund nalet qka munet me pas
Pershendetje kam 1 problem me listat e kanaleve ne DM kam shkarkuar listat i kam futur ne DM por vetem kanalet shqip kane sinjal e sjell me motor ne sky ita apo ne cyfra+ por nuk kap asnje sinjal edhe pse kanalet jane te listuara cfare mund te kete problem di njeri?????FLM.
Keshtu si e shtron problemin duket sikur e ka fajin lista e kanaleve. Ndoshta edhe ketu mund te jete problemi, por per ta vertetuar mund ti rihedhesh listat e vjetra te kanaleve.
Shiko njehere konfigurimin e antenes ne DM se mos ke leviz gjesendi aty. Shiko dhe njehere te 'Satelite Configuration' nese i ke te gjithe satelitet aty. Ose permes DCC hyr ne var/etc/satellites.xml. Por gjithsesi bindu njehere qe motori eshte ne regull,pra shkon apo jo ne pozicionin qe kerkon.
Pershendetje te gjithe staffi... disponoj nje Parabol me nje lnb edhe kam te vendosur nje motorr te jashtem qe e leviz me paisjen e tija. (nuk e di si quhet fiks fiks)
Tani me nevojitet nje liste kanalesh e perditesuar nga juve ju lutem pasi une nuk arrita ne asnje perfundim te hajrit....
Faleminderit shume, shpresoj te me ndihmoni!
PPershendetje djema. Me erdhi sot nje dm800 clon me parametra sim2.01 dhe ssl #84A. Me thoni ndonje imazhi eshte stabel, si tja hedh imazhin se qenka komplet ndryshe nga dm500.
Kjo eshte lista e vhannibalit per motor E1 e dt 1 shkurt qe perdor une. E kam perpunuar per vete,por shpresoj te te mbaroj pune.
Gjithsesi po te dergoj edhe faqen ku ta maresh direkt listen e paperpunuar KETU