Pershendetje,
a mos e di ndokushcili eshte image ma i fundit me te cilin punon Klankosova ne dm800?!!?
Kam 2 probleme 1) a mund te me thoj njeri pse nuk me fleshohet DM 500s me ane te cable rs 232 ,pra bej procedurat ne rregull dhe i jap connect te dreamUP dhe nuk me lidhet me DM.Kjo gje me ndodh vetem me kete DM 500s se te tjeret i flashoj pa problem. 2) Kam 1 DM500s (jo ky i pari) dhe nuk me lidhet fare me internet pra nuk ndizet fare drita brenda tek DM gjithashtu edhe tek routeri dhe kur e lidh me switch me ndosh e njejta gje pra as tek switch nuk ndizet drita.Pra me pak fjal i vendos fishen e internetit DM dhe eshte njesoj sikur mos ta kishte fare (kurse po me te njejten fish me punojne te gjith DM).E kam provuar tek nje komshia im dhe ndizet drita por nuk lidhet me internetin por edhe kur lidhet ndo1 her shkeputet per menjeher.ju lutem me ndihmoni per te 2 keto probleme se i thon te me rrin 2 dm kot ne shpi
duhet te kontrollosh skeden LAN ne dm tend ,dhe kjo behet duke e cuar te ndonje teknik i mire qe merr vesh shume mire nga keto gjera
them se ky duhet te jete difekti te dm i dyte
kurse te dm i pare duhet te provosh ti besh nje jtag ,ndoshta e sjell ne vete ,ne rast se edhe me jtag nuk e rregullon atehere duhet ta dergosh edhe ate te ndonje teknik i mire,mundet qe cipi memorjes flash te kete ikur per fare
klm
Nqs i duhet ndonjerit ky program po e postoj ketu(mua per vete me beri pune)
Un kam nje telefon me sistem android dhe doja qe te kisha akses tek folderat e dreamboxit dhe ky program me mbaroi pune.
Ktu eshte linku kujt mund ti hyj ne pune le ta shkarkoje:
Shkarko: ketu
Pershendetje!
Kam nje dm800se origjinal.lutem me ndihmoni cfare imazhi ti ngarkoj?si mund te instaloj addonset per te shkarkuar cccamin.dua te instaloj hacksat addons mundesisht.lutem me tregoni proceduren e instalimit te hacksat addons dhe ku mund ta gjej.