Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 72

Thread: Mgcamd 1.35a настройки и софткам

Junior Member sexmaniaka's Avatar
    Uploads
    1

Re: Mgcamd 1.35a настройки и софткам

Здравейте,колеги изчетох с голям интерес постовете ви,но при мен нещата не се плучават с "новините(както се изказа колегата)"на 39е. С dream 500 , китеец съм : Gemini 470 DM500 Carbon Trans_Russian,Mgcamd 1,35а. Слагах най новите ключета бинчета и какво ли още не! нищо не се получава при мен с "новините"!!!

2. Advertise Here
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Uploads
    129

Здрей, какво имаш в предвид с "новини'. Тук не е забранено да се пише за неоторизирано гледане на българските оператори, такаче моля те оточнявай се, за да можем да ти съдействаме. Ключовете за ирдето,което одинствено може да се гледа с емулатор са тук http://www.satsupreme.com/showthread...C2%B0E-Hellas/ като гледаш в последно добавеният пост.

Senior Member dstb's Avatar
    Uploads
    1

Конфа е някъв специален. Аз накрая до тоя извод стигнах. Срещат се 3-4 пакета (програма, конфове, софткам, има и пачнати и някви други) на които пише "И2 ОК", дрърпай тях. Подменяй поетапно и рестартираш. После пускаш Ант 1 ЕУРО, трябва да изгрее, значи мгкам работи, ако не работи - сненяш конф или програма и рестартираш. След това слагаш слагаш софткама. В някой софтками пише 060400, на мене ми се наложи да го преправя на 604 че за да се появи образ. Това май зависи от самия мгкам. Ако не успееш да се справиш. Мога да ти пратя работещи.

Мисля че оригиналния мгкам който се дърпа от менюто с пакетите не отваряше И2. А има един друг мгкам който е за Kathrein, с него става, но трябва да уцелиш правилния конф.

Regards

Uploads
    1

Quote Originally Posted by turbopower View Post
    Здрей, какво имаш в предвид с "новини'. Тук не е забранено да се пише за неоторизирано гледане на българските оператори, такаче моля те оточнявай се, за да можем да ти съдействаме. Ключовете за ирдето,което одинствено може да се гледа с емулатор са тук http://www.satsupreme.com/showthread.php/126038-Bulsat-39E-Hellas/ като гледаш в последно добавеният пост.
    Знам,именно за това следя с голям интерес настоящия форум защото нещата тук са с ИСТИНСКИТЕ им имена така да се каже! Точно същите ключета използвах но нямаше резултат за съжаление!
    Quote Originally Posted by dstb View Post
    Конфа е някъв специален. Аз накрая до тоя извод стигнах. Срещат се 3-4 пакета (програма, конфове, софткам, има и пачнати и някви други) на които пише "И2 ОК", дрърпай тях. Подменяй поетапно и рестартираш. После пускаш Ант 1 ЕУРО, трябва да изгрее, значи мгкам работи, ако не работи - сненяш конф или програма и рестартираш. След това слагаш слагаш софткама. В някой софтками пише 060400, на мене ми се наложи да го преправя на 604 че за да се появи образ. Това май зависи от самия мгкам. Ако не успееш да се справиш. Мога да ти пратя работещи. Мисля че оригиналния мгкам който се дърпа от менюто с пакетите не отваряше И2. А има един друг мгкам който е за Kathrein, с него става, но трябва да уцелиш правилния конф. Regards
    Ще ти бъда адски много благодарен ако ми ги изпратиш,колега! П.п Свалих този кам MgCamd1.38_For_DE [email protected] пише,че е за БГ ще тествам дали ще даде някакъв резултат.

Senior Member muggs's Avatar
    Uploads
    3

Свали този. Другият, който си свалил е за енигма2 и няма да тръгне. И не забравяй да зададеш атрибут 755 на файловете.

Uploads
    1

Quote Originally Posted by muggs View Post
    Свали този. Другият, който си свалил е за енигма2 и няма да тръгне. И не забравяй да зададеш атрибут 755 на файловете.
    "antena 1-europe" Грейна!Предполагам това означава,че кам-а работи сега сигурно остава да се преборя с ключетата за "булсат" защото там все още е тъмнина!

New Member
    Uploads
    0

при мен 604 и 0604 работи 060400 не. с mg1.35a

Uploads
    3

Quote Originally Posted by sexmaniaka View Post
    "antena 1-europe" Грейна!Предполагам това означава,че кам-а работи сега сигурно остава да се преборя с ключетата за "булсат" защото там все още е тъмнина!
    Файловете съм ги свалил от приемника ми и отварят Булсата без проблем, ключовете са ъпдейтнати.

Uploads
    1

Quote Originally Posted by muggs View Post
    Файловете съм ги свалил от приемника ми и отварят Булсата без проблем, ключовете са ъпдейтнати.
    Само да те попитам трябва ли да имам инсталиран "обикновен" mg1.35a и да заместя файловете с тези от твоя архив? Или по някакъв друг начин се инсталират нещата?

Предполагам,че това са последните актуални ключета?
    Quote Originally Posted by taliq View Post
    Bulsat 39.0E ] Emus Frequency | Irdeto2 |Provider: 060400 | 18-03-2012
    I 060400 06 005B530E49DB5057CADAD8BCBBE79DB1 ;Bulsat (39E) Active
    I 060400 04 E31A2DE00121386236D3641FD152D4B4 ;Bulsat (39E) Next

Uploads
    3

Разхвърляй файловете по папките, както са в архива. Не е нужно да имаш друг mgcamd, а и да имаш просто презаписваш файловете и трябва да тръгне.

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Advertise Here