Ами като не е интересно, значи и ти си успял! ама не виждам да си писал за това,а................ ?!?!?!?!?
Ами като не е интересно, значи и ти си успял! ама не виждам да си писал за това,а................ ?!?!?!?!?
Какъв свети граал?
Ето го поредния който просто намина да се изцвъка, който го е интересувало отдавна е разбрал как да гледа вер.1 на булкрип, кажи сега като си толкова отворен, какво ще правим когато от була си съберат стартите приемници? Вер.2 е с хардуерен паиринг не се разбива туко така, въпреки, че има някои успехи. Колко мислиш ще са хората които отново ще броят по 1000лв. за да им тръгнат картите, за да може да им се примолиш за линийка?
ПП: Продавам 3 броя stb s200, по 300лв на брой!
Ами като са разбрали що не са писали? А ти най-после показа какъв си в действителност с този си пост! Добре не е "граал" съгласен съм, намерих нещо в нета, тръгна и го споделям с всички. Нали затова е този форум?! А модератора колко подканя да споделим нещо ново! Ами ето го! И к'во се оказа, че всички знаели ама си мълчали!
А относно линийките- мене не ме касае. Аз така или иначе съм с zhd 100, която ми натресоха преди година и повече, щото такива като теб си мълчаха! А за картата от захарина и това ще публикувам скоро!
А забравих! За да стане още по-паблик да взема да кача и файловете в аплоуда? К'во ще кажеш?
Заприличахте ми /а то има и от тях тука/ на хората с караниците от преди една, две години в един друг форум.Не може ли по коректно.Б -1 ще кара поне още година и половина. Не може да се спре това дето е тръгнало вече.А то не е от днес.За сведение съм само клиент.
Че то вече го има на ъплоуда бре галфон!
Преди да се изсекнеш така, защо не погледна няколко страници по-назад, където точно това коментирахме, че не е хубаво така да се изцвъкваш. Много прост народ сме това българите, ама то затова сме на тоя хал, него не го интересувало и айде на всички да им е гадно...
Ами не е така. Ако мислех "на всички да им е гадно" нямаше да пиша тука. Нищо, моя грешка. Живи здрави. А за останалите-и тук май не може да се пише свободно...
Проблема не е в писането, а че не мислиш преди това, след като самият разработчик не е обявил гласно, че неговият продукт се справя с една кодировка, кой си ти да го правиш?
При това човека не е българин и му е все тая дали ще спре или ще продължи да работи тази кодировка!