gjeta dhe kete materialin hidhi nje sy vet qe ta kuptosh se kush do ndruar e ke tek pika 3
gjeta dhe kete materialin hidhi nje sy vet qe ta kuptosh se kush do ndruar e ke tek pika 3
pershendetje nese mundeni te me tregoni kam dm 500s kur i vendos c-line me ben freez her pas here cmund ti bej.
prsh
mund te kete disa arsye qe te ben ngecje te figures
-ka te beje shpejtesia internetit,apo abonimi internetit qe ke ti ne shtepi,kompania qe te ofron sherbimin
-ngarkesa qe ka brenda memorja dekoderit , nuk duhet te jete ne shume se 65% e mbushur
-emulatori qe perdor duhet te jete i lehte, si psh cccam 2.1.3 apo 2.1.4 eshte shume i mire
-cline qe perdor duhet te jete e perdorur vetem nga ty , d m th clinja qe perdor duhet te jete private dhe jo publike
-ka te beje edhe largesia e serverit qe je i lidhur ku ti merr cline,sa me larg te jete serveri aq me shume rritet mundesia te kesh ngecje te figures
-mund te kete edhe ndonje tjeter arsye qe une nuk e di,apo qe nuk me kujtohet tani
klm
kam nje problem ne dm 500s .
po mundohem te bej flash me cabllin null modem ne mungese interneti po nuk po e bej dot mbasi kam hapur programin per te hedhur listen e kanaleve (enigma1 vhanibal seting motori 75lindje - 45 perendim ) i jam conect vazhdon te mbushet diagrama dhe nuk arrij te kuptoj gje ju lutem nje sqrim me te hollesishem
e kam shfletuar temen e manualeve ne mungese interneti behet me ane te te kabllit null modem si editimi i kanaleve , imazhet e sifteam , imazh gemini 4.7 no bomb etj kta simbas jush hidhem vetem me internet se atje te tema thote edhe me kabell null modem ...
me kabell nullmobem vetem mund te flashosh cfare .... meqen nuk e kuptoj une
nderhyrje te tjera me programin... ftp si filezilla ....DCC ( per mua 6.3) keta nderhyrjet behen vetem me internet
Kerkoj Ndihme
Kam rec.dreambox500hd e mora nga forumi nje image apo si shkruante Backup qe ishte postuar nese nuk gaboj nga Durrsaku
ja qita dreamboxit tim dhe me nuk me qet asgje vetem ndizet dhe nuk kam asgje ne TV. nuk po mundem me konektu me dreamup
se nuk ka serial port hiq
JU LUTEM ME NDIHMONI sonte jan ndeshjet nuk kam ku me i pa