O plako nuk kerkoi njeri menyren qe dija un dhe nuk ja dhashe un!!!Un bera nje pyetje qe eshte 100% brenda temes dhe ti thua e mbush temen me spam?! Mua me duket e pa llogjikshme sidomos e thene nga nje admin!
O plako nuk kerkoi njeri menyren qe dija un dhe nuk ja dhashe un!!!Un bera nje pyetje qe eshte 100% brenda temes dhe ti thua e mbush temen me spam?! Mua me duket e pa llogjikshme sidomos e thene nga nje admin!
per info per te tjeret,
ka postuar programe antareve ne pm duke i thene se don ti testoje etj dhe pastaj kur antari "teston" linjen ajo i vidhet nepermjet programit dhe i shkon ketij hajduti me email etj.
prandaj nje paralajmerim per antaret, mos i besoni kujtdo qe ju ofron program per te testuar sepse ky mund te hyje me nickname tjeter, deri tash e kemi perzene me afro 5 nickname te ndryshem
kujdes99, polimeri, pokaontas, gjembaci, kaushi, ankel ,Load.Library
un e paralajmerova nese do te vije te rrije mire dhe te respektoje antaret dhe jo ti vjedhi si hajdut, por nuk ze mend eshte hera e trete qe vjedh antare te ndryshem, moderatore dhe s.moderatore pasi i kerkonte te testonin programet ne privat.
kaloni mire.
Me sa duket kjo qe menyra tjeter per te gjetur clinat falas qe thoshte ky zoteria.ne ketu jemi per te ndihmuar njeri tjetrin dhe jo per ti vjedhur.ky eshte nje turp i madh sidomos kur vjedh bashkombasit e tu.
te me falni qe jam jashte teme por u acarova nga veprimet e ketij tipi.kalofshi mire te gjithe.
O fiku ketu tu ul reputacioni fare si admin sepse po thua gjera qe jane te barazuara thjesht ne subkoshjencen tende jo ne fakte te verteta.
Hera pare qe me ka ndodhur kur nje admin thote futu dhe mos posto me programe dhe ti zbaton ate qe thote ai por tani nxjerr pretekst tjeter qe qenkam duke postuar spam(po postoj linja per anetaret falas) ku ne te vertete ti ishet ato linja qe jep e un i jap falas...
Se besoj se ke frike se te bie klientela apo jo?!
Me sa shoh ti nuk paske mesuar nje cike filozofi ku te mesoje se si opinionet per dicka jepen me shumice por nje opinon i vertete ngel ne fund dhe ai eshte i bazuar ne fakt dhe ne fund quhet i vertete dhe ato opinione qe skane mare nje fakt hidhen poshte sikur te ishin plera!
ah se harrova jam i rregjistruar ne forum me nje emer qe ti nuk ke per ta gjetur dot kurre dhe mos mendo se me ke bere ban tek te gjitha;)
dhe dicka tjeter anetare te dashur kini kujdes se pm pergjohen@
Pau pau!
Nuk e di nese e ke lexuar ndonjehere rregulloren meqe paske lexuar filozofi. Nuk lejohen me shume se nje nick ne forum dhe per kete perben fakt per tu penalizuar sa here te futesh. Ti paske kohe te lire per tu mare me kete pune por te jesh i bindur qe sa here te regjistrohesh do penalizohesh se ketu jemi per te ndimuar njeri tjetrin dhe jo te vjedhim.
O lale me ty jam ne rregull un por mos e prish tani sepse te ishe me kete ide qe ke shkruar me siper nuk me ndihmoje fare kur te kerkova ndihme per dicka por pu pergjigje dhe me ndihmove dhe te falenderoj per kete por gjithsesi ti ke poziten tende ne forum dhe puna jote ajo eshte te mbash rregullin prandaj ste ve faj un!
Sa per me shume se nje nickname mua me eshte thene qe futu por mos posto programe as ne public as ne privat dhe kete gje kam bere nuk kam postuar programe.Tani meqe pm pergjohen hidhini nje sy mesazhet dhe nxirrini faktet...
Nese ke gje personale je i lire ti zgjidhesh ku te duash e me ke te duash, por jo ketu ne kete forum. Une nuk mar persiper te nxjer faktet e askerkujt dhe as te shikoj PM e antareve, sepse nuk e kam ate te drejte. E vetmja e drejte qe kam ketu eshte te ndimoj antaret e tjere dhe te rrespektoj rregulloren dhe kete do e kerkoja nga te gjithe perfire ty qe sje me pjese e keti forumi.
[QUOTE=System.Text;895417]
ç'kemi hajdut
Ty te pergjigjem, e pastaj? kurse ndonje nga te stafit po me pyeti per kuriozitet mund ti jap te tjera info, por ty te them perseri e pastaj se ti mendon ashtu?O fiku ketu tu ul reputacioni fare si admin sepse po thua gjera qe jane te barazuara thjesht ne subkoshjencen tende jo ne fakte te verteta.
a e di pse eshte hera e pare? sepse gjete nje person korrekt si puna ime, dhe kam pm tend qe ma ke dergu ku ke thene se nuk do beje me vjedhje dhe prandaj te thashe, ok hajde me nickname tjeter te marresh pjese por programe hajdutesh nuk duhet absolutisht te postosh.Hera pare qe me ka ndodhur kur nje admin thote futu dhe mos posto me programe dhe ti zbaton ate qe thote ai por tani nxjerr pretekst tjeter qe qenkam duke postuar spam(po postoj linja per anetaret falas)
por ti vazhdove te vjedhesh dhe un skam kohe te merrem me njerez si ty qe e pranojne publikisht qe merren me vjedhjen e antareve te tjere dhe shpresojne se do te tolerohen ktu.
un e di qe ti mund te nderrosh nickname, aq me mire, qef paç te na vizitosh sa here te kesh qef, shenja e pare qe demton dike, do jesh perseri perjashte! dhe ne ket pune kemi kurse ti ate pune ke!
un ketu ne forum as nuk shes as nuk kerkoj njerez per te shit asgje prej gjeje, jane te ndaluara.ku ne te vertete ti ishet ato linja qe jep e un i jap falas...
Se besoj se ke frike se te bie klientela apo jo?!
kurse per klientelen ajo po te bie ty se perpara vidhje me shume se çdo mund te vjedhesh ne ditet ne vazhdim.
se sbesoj se do gjesh ndonje peshk qe te te besoje perseri ty.
filozofine ta kam lene ty.Me sa shoh ti nuk paske mesuar nje cike filozofi ku te mesoje se si opinionet per dicka jepen me shumice por nje opinon i vertete ngel ne fund dhe ai eshte i bazuar ne fakt dhe ne fund quhet i vertete dhe ato opinione qe skane mare nje fakt hidhen poshte sikur te ishin plera!
ahedhe po pastaj? per mua 1000 nickname ske hap?se harrova jam i rregjistruar ne forum me nje emer qe ti nuk ke per ta gjetur dot kurre dhe mos mendo se me ke bere ban tek te gjitha;)
ajo dihet, sherbimet inteligjente mund te te lexojne dhe çfare han jo me pm e nje forumi.dhe dicka tjeter anetare te dashur kini kujdes se pm pergjohen@
kurse stafi nuk mundet nuk i ka ato privilegje, dhe sikur ti kishte sdo ta bente se jane njerez te zgjedhur, jo plera si puna jote qe na bejne vetem te humbasim kohe gratis me ty
Dhe un jam dakort ne pjesen ku ke thene qe me le te futem serisht ne forum po pa postuar programe as ne publik e as ne forum dhe un e zbatova si rregull nuk postova me programe por ti perseri me dhe ban.
Tani pyetja ime qe eshte shume e qart besoj pse e shkele fjalen e dhene vete sepse un ju permbajta asaj qe ti me the dhe po e zbatoja?!