Ju falenderoj qe na ndihmuat per te hapur sportdigital me x50. Tani me mire akoma me softin qe hap dhe rai njekohesisht. Po per paketen franceze qe eshte ne viaces na jepni ndonje ndihme si ti hapim me x50. Faleminderit
kan kaluar disa dite dhe nuk po shohim ndonji nga ato sorprezat per sr-230-250-95-97 usb serish nuk hapet sp.digital
Shoku shume shpejt u merzite, kjo qe bejme nuk eshte nje pune e paguar por nje hobi dhe jo nje detyrim.
Atehere te vijme ne teme te gjithe ata persona qe disponojne keto aparate duhet te bejne kete procedure
1)-Menu--Stb Impostazioni--Manual Key--Cryptoworks--Easy tv
Provaider Id--0d.05.0c
Index nga 80 e bejme 01
dhe vendosim manualisht celsat
00.00.00.00.00.00.00.00
30.7E.4d.AC.06.5B.A6.86 dhe behet save Ky soft sherben dhe per te pare dhe Rain meqe softi i fundit nuk e suporton
keto lloje aparatesh jane nga te vetmet aparate STARSATqe une kam provuar deri tani qe suportojne karten e Sky Italian.Kush ka mundesi te siguroje nje karte qe i ka mbaruar abonimi mund te shikoje disa kanale qe hapen si:
La 7,Cielo,K2,Frisbee,D Max,MTV,MTV music,Super.
Ne shenje falenderimi mos haroni te klikoni ne fund te ketij postimi te shenja Ylli me 6 cepa
Eshte fjala per hustler ne astra, bashk me sportdigital apo jo?
po sigurisht,po vura re se me metoden e pare hapej sport digital po jo hustler keshtu qe bera kete prove qe doli me sukses .Kjo metode funksionon vetem per keta tipe Starsatesh te serise SR-X95cu usb,X230cu usb,x-250cu usb,pasi me aparatet e tjere starsat funksionon pa u bllokuar nqs hap sport digitalin
Po per espn america dhe eurosport2 po me te njejten fec dhe te njejtin kodifikim mund te kete ndonje menyre per ti hapur? Kam x50.hustler ishte ne rregull.flm
Mrm,cfar kampionatesh jep Sportdigital tek astra???