Ако не пуснат модул рано или късно ще имат проблем, навлизат модерните телевизори и модулите ще станат просто задължителни.
Ако не пуснат модул рано или късно ще имат проблем, навлизат модерните телевизори и модулите ще станат просто задължителни.
Първо чакайте да пуснат захарниците, ама няма!!! Захарниците заминаха за сърбия и за румъния(или каде беше там). Тука развитие няма. Поне не в тази поскока. Б3 също няма да има скоро, чак тогава ще има модул за б2. Така че ако някой изка да гледа, има всичко необходимо. Тази фирма не е за капризници. Взимате делтата, и си гледате мача.
Искаш да кажеш, че е преработен "грифин" ли ?
Моля ви не приемайте информация която не е подкрепена с неуспорими факти. Ако беше предположение както и да е, но това е конкретна вероятно невярна информация. В бъдеще ще трия подобни постове понеже са подвеждащи.
Здравейте,
Някой може ли да даде 5-10 двойки cw от Irdt2 и v2.
Пробвах с разместване на байтовете на cw от в2 и стигнах до извода, че проверката за валидност или каквото е там не се смята с а+б+в=д.
Ако някой има идеа нещо друго (като на пример разместване на битове) съм насреща.
Аз мога по принцип, но може да не успея тази вечер, защото ще закъснея.
Междудругото, не ти ли трябват от б1, защото б2 са фалшиви (след картата има други сметки в примника).
Трябват ми от в2 и някоя друга без значение ИРДТ или в1 (всъщност те не трябва ли да са еднакви ако в1 е от оскам). Идеята ми е да намерим как се проверява, че в2 е коректен и току виж ни светне как да го преобразуваме към ключ който може да се шерва.