A ka ndonje menyre me hap Irdeti 2 apo jo .
A ka ndonje menyre me hap Irdeti 2 apo jo .
pershendetje kam nje aparat tring tst1000 hapen Canal Digitaal NL 19.2°E.............edhe dicka tjeter kur e fik dhe e ndez aparatin nuk i hap kanalet e tringut me kart por duhet ta heqesh dhe ta vendosesh karten..............i kam hedhur softin MC620DU 3.0.2
Kanalet Italiane qe kane kaluar ne digital tokesor ka shanse te kapen me kete lloj aparati ne Tirane, sepse prej dites se djeshme me duket se ka kaluar edhe zona e Barit ne digital? Mund te bej ndonjeri prej jush kerkimi automatik, sepse nuk kam aparat tokesor. FLm
dje montova nje dekoder tokesor me nje antene normale dhe te them te verteten ka probleme ketu ne puglia ME ANTENAT E VJETRA , ndersa persa i perket antenes TOKESORE ato me te mirat jane edhe me te shtrenjta te tipit televes kushtojne nga 50 deri ne 100 euro
qe te jesh rehat dhe ti kapesh te gjitha pa probleme ne tr gjej nje dekoder satelitor tivusat ose nje modul cam tivu sat dhe ketu ne puglia i shesin edhe bashke me skeden tivusat,aty ku do ta blesh thuaj shitesit qe ta aktivizoje skeden (me te dhena fallso) dhe je ne rregull
(jemi jashte temes)
kalo mire
Kush e din Freesat 28e a kap ne shqiperi.