kseris ti me enoxlai?..................
opion ke na akousis i tis idisis an wlepis ,olo ta idia ke ta idia akoume..........diladi afto pu grafis esi:"i πολιτικοί πως μας καταντήσανε"les ke i politiki irthane apo to afghanistan, kai
tora teleftea ftene ke i Pakistani ston Pirea..........lol
den simorfoneste ligaki leo ego ke na archisete o kathe enas sas ,na paradechtite ta lathi sas pu echete kani,i politiki ine afti pu ine! toso kero pu ta trogate oli mazi den sas pirazane i politiki,
tora omos pu teliose to panigiri ftene afti gia ola.
Ρε συ φιλαράκο θα μας τρελάνεις...
Σε ψήσανε και εσένα και το πίστεψες...ΑΚΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ.... (μεγάλε και ΑΧΟΡΤΑΓΕ Πάγκαλε)
ΟΧΙ φίλε μου εγώ δεν έφαγα ευρώ/δραχμή με κανένα.
Τώρα αν σε κάνανε να πιστέψεις ότι επειδή δεν δήλωσες στην εφορία 1000 η 10000 ευρώ είσαι συνυπεύθηνος !!!! σηκώνω τα χέρια...παραδίδομαι.
Δεν ξέρω αν εσύ έβαλες κορδόνι κουρτίνας 2000 ευρώ .όπως ο τζοχατχό ,εγώ πάντως για όλες μου τις κουρτίνες !! πλήρωσα πολύ λιγότερα.
Στο ότι όμως εμείς ψηφίζαμε αυτούς τους πολιτικούς .... ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ το οποίο πληρώνουμε ΟΛΟΙ τώρα.
Αντιπαρέρχομαι το '' den simorfoneste ligaki leo ego'' δεν είναι του χαρακτήρα μου και δεν δέχομαι μαθήματα συμόρφωσης απο ΚΑΝΕΝΑΝ.
Να σου πώ και εγώ τι με enoxlai ,να ξοδεύω αρκετά λεπτά από τον χρόνο μου για να καταλάβω τι στο διάολο γράφετε με τα ψευτολατινοελληνικά σας.
Παλιά συγχωρούσαμε τους Ελληνες του εξωτερικού που δεν είχαν την κατάλληλη γραμματοσειρά στο pc τους.Τώρα ...υπάρχει περίπτωση να μην την βρεί εύκολα και η κουτσή μαριώ που λένε και στο χωριό μου !.
oli ta idia lete ,san na akous mia kasseta ,ta idia ke ta idia"ego den fteo ego den efaga" ta efage o gitonas ke o pakistanos......
ke ute sas ftene i ellines tou eksoterikou, den sas zorizi kanis na diawazete ta ψευτολατινοελληνικά.
Ta kordonia tou "AKH" tora sas pirazoune ala otan itane ipourgos aminas ke miraze pentoxiliara sto nikopolis totes itane chef .
min fowase den theli kanis na sas dosi mathimata,tha simorfothite apo moni sas ite to thelete ite den to thelete,i asto po alios tha sas simorfosi i drachmi.
esi tora to katalawes oti itane lathos na tous psifisis ,otan omos tous psifizate ke sas edinane doulies i sas xtinane kana ticho den milousate,
tora pu sas ta kopsane ola wazete tis fones.
Φιλε μου καλε, την ιδια συζητηση ειχα και με ενα φιλαρακι στον καφε.
Κι εκεινος ειχε την ιδια αποψη με σενα.
Δεν λεω οτι ειχε 100% αδικο ο Παγκαλος, ΑΛΛΑ.....
Δεν μπορεις να λες οτι "μαζι τα φαγαμε" στον κοσμο, αλλα απο την αλλη να ισχυριζεσαι οτι δεν βολεψες κανενα.
(Οταν εχεις την κορη σου στην γραμματεια της βουλης. Ακομη και με το ΑΣΕΠ να μπηκε οπως λεει και δεν το αμφισβητω ΔΕΝ το κανεις,
γιατι αφηνεις λαθος εντυπωσεις στον απλο κοσμο και δινεις τροφη για σχολια .....)
Και πιστεψε με υπαρχουν πολλοι που, ειτε δεν τα φαγανε ειτε δεν επιδιωξαν να βολευτουν γλειφωντας.
Ομως καθησες να σκεφτεις, οτι ακομη και γι' αυτους που το κανανε, ποιος τους εδωσε αυτο το δικαιωμα;
Οταν η ιδια η αρχη του τοπου σου λεει "φερτα (ψηφους, μιζες, χρηματα κτλ) και κατι θα κανουμε" (θα βολεψω τον γιο-κορη- σου, θα την παρεις την αδεια για το αυθαιρετο, το "ταδε" εργο κτλ),
αντι να ειναι αυτη που θα καταγγειλει τετοιες συμπεριφορες και θα τις τιμωρησει παραδειγματικα (και οχι στα λογια), ο πολιτης τι θελεις να κανει;
Εχουν κανει ενα πλαισιο τοσα χρονια που επικρατει η ατιμωρισια (μεσω συγκαλυψεων, παραγραφων κτλ) και λυμαινονται οτι βρουν μπροστα τους....
Να σου θυμισω απλα οτι η διακομματικη ειχε βγαλει τον Ακη "λαδι", την στιγμη που με τα ιδια στοιχεια η δικαιοσυνη τον εστειλε προφυλακιστεο ......
edit: Φιλε απ' οτι καταλαβαινω απο το δευτερο post σου ζεις εκτος Ελλαδος, οποτε ΔΕΝ μπορεις να καταλαβεις τι συμβαινει στην πατριδα(;) σου ....
Λυπαμαι ειλικρινα γιατι αυτο το "tha simorfothite apo moni sas ite to thelete ite den to thelete,i asto po alios tha sas simorfosi i drachmi"
δειχνει μισος για τους πατριωτες(;) σου.....
Και να τελειωσω, και οι Ιρλανδοι, Πορτογαλλοι,Ισπανοι,Ιταλοι και ολοι αυτοι που ακολουθουν, μαζι μας τα φαγανε ;
ego diskolewome na pistepso oti iparchi kapios stin ellada pu DEN ekane zimia ,ftani mono ke mono na min eperne tin apodiksi ..................
ego den leo oti den echis dikio ,ine olo to sistima etzi ala to dechosastan OLI ola afta ta xronia,pos den wrethike enas mia fora na pi:"opa re pedia ti ginete edo"
ma aston pangalo na pi oti theli ,to prowlima ksekinaí apo ta mikra pedia pu mathenoun na koproskiliazoune mera nichta paralia/kafeteria/tawli ke agios o theos ,
se pio alo kratos echis di esi na kathunte ta pedia 3mines diakopes to kalokeri ? alous tris apergies ke pote tha mathune gramata? e logiko ine otan megalosune na psachnune gia "epidotisis".
afta tus ta leo to kalokeri ke mu lene ,kathonte epidis echi poli zesta stin ellada............lol............. e ti na pis meta
ke afti kaliteri den ine i Ispani ti ekanan? epernane dania echtizane spitia ke tora su lene den echo na pliroso...afto egine
to idio ke i itali eforia an tous pis se skotosan..........lol
δειχνει μισος για τους πατριωτες(;) .................oxi wre file aplos den simfono se ola afta..................
Κανεις λαθος, πολλοι το ειπανε οτι κατι συμβαινει εδω, αλλα οταν απο την μια τον αλλον τον μαθαινεις (ή αν θελεις του επιτρεπεις) να ζει με ψευτικο χρημα,
γιατι ετσι σε βολευει, να τον κανεις να πιστεψει οτι ζει σε ενα ψευτικο παραδεισο (γιατι τρως και συ τα πολλαπλασια, αλλα και για την ωρα των εκλογων) και απο την αλλη οταν ερθει εκεινη η ωρα,
του κλεινεις το ματι και του λες "εγω ειμαι εδω" για σενα, τα παιδια σου κτλ, ο αλλος δεν το πολυσκεφτεται γιατι τον εχεις ηδη καλομαθει .....
Κι οσο για τα παιδια που λες, εγω θελω να πιστευω σ' αυτα... Γιατι εκτος απο αυτα που "ζουν" στα καφε (και που εχεις δικιο ως καποιο σημειο)
υπαρχουν και τα αλλα που εχουν μαθει τι θα πει δουλεια γιατι ακριβως ο μπαμπας τους δεν ανηκει στην κατηγορια "μαζι τα φαγαμε"....
Και που σημερα οσο και να θελουν να δουλεψουν δεν μπορουν .....