pershendetje durresi
ate loderin qe me nise nuk funksononte me del error.
ka ndonje loder qe te bej flash erase. vetem ashtu mund te rregullohet
tek andresa vet e amikos e mora programin por e njejta gje.
Pershendetje dursi
kam dhe aparat tjeter si puna asajt amiko ssd550 cx
ajo me lidhet .ose tjetra nuk me lidhet me rs232
kur i hodha kodet gabim me del me displej tre 888
dhe nuk me lidhet me
GONXHE me duket se e dogje ...si te tjeret e shumta qe mundte besh eshte ti hedhesh softin nga nje apart tek tjetri boot+allcode....
ZOTI TAMO
une ja hodha sw per bukuri. por kur desha me hedh celsat padashje i hodha te srx6200.
mora dhe nje aparat tjeter po si ai dhe nuk me lidhet. provova nga aparati ne aparat
as ashtu nuk me lidhet.
ZOTI TAMO
une ja hodha sw per bukuri. por kur desha me hedh celsat padashje i hodha te srx6200.
mora dhe nje aparat tjeter po si ai dhe nuk me lidhet. provova nga aparati ne aparat
as ashtu nuk me lidhet.
gonxhe problemi qendron se celesat qe ke hedh jane ose softcam ose file bin gje e cila kur ti i ke hedh kane djegur flashin sepse nuk jane te se njejtes file hex qe i pershtatet chipit te aparatit ali 320...gje qe te solli dhe bllokimin dhe vij tek rezultiti qe mund te rregullohet vetem me jtag,dikur bera dhe une nje gabim me nje edision dhe i futa pa dashje softcam key dhe mu blloku....compania me dha nje loader dhe kushtu e solla ne vete,,,,,ku eshte nje difek qe shume anetare te forumit e kan hasur dhe nuk e kan zgjidhur akoma ,,,,si dhe une.(JTAG ESHTE VETEM ZGJIDHJA)
une do te postoj LOADER me te cilin zgjidha kete problem eshte loader per edision MINi argus POR ti provoje njehere se te dy kane ali chip 3602 por VENDOS SOFTIN E VET NUK KE CTE HUMBESH MJAFTON VETEM TE LIDHET.TE UROJ SUKSES
Te te jap dhe nje ndihmes te vogel mbasi hap loaderin shkon tek browser dhe vendos file eshte e mira origjinalin pastaj shtyp next por nuk e mbaj mend mire posht ke dhe nje opsin qe eshte per incklusiv bootloader nuk e mbaj mend e klikon apo jo por ti provoje njeher po dhe nje here jo.eshte nje loader shume i mire qe besoj do te zgjidhi dhe shume pune tek anetaret e tjere por sidoqofte provoje dhe na thuaj.
Prsh kush munde te me jape nje soft per Yumat MX FTA CI aparati ime ka softin 3.4.09.flm