Καλως σε βρήκα και πάλι φίλε Νικόλα. Δεν χάθηκα τυχαία. Πριν αρκετό καιρό, χωρίς αιτία και αφορμή και χωρίς να έχω δώσει δικαιώματα, δέχτηκα συνεχείς φραστικές επιθέσεις από κάποιους κι αφού έμεινα απροστάτευτος, απογοητεύτηκα κι έτσι δήλωσα δημόσια ότι δεν θα ξαναποστάρω στο forum. Επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να μην είμαι κωλοτούμπας σαν τους πολιτικούς μας, το τήρησα πιστά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όπου είχα κάτι σημαντικό να παραθέσω. Έτσι και σήμερα ήταν μια από τις εξαιρέσεις, διότι ο Ανδρέας (paron) ήταν από τα ελάχιστα άτομα που τότε με είχε στηρίξει εμπράκτως και με είχε παροτρύνει να μην το βάλω κάτω, αλλά να επιμείνω σθεναρά στις θέσεις μου, αφού είχα απόλυτο δίκιο. Τώρα που τον είδα mod, ένιωσα την ανάγκη να τον συγχαρώ δημόσια, γιατί ποτέ δεν ξέχασα τη στάση του απέναντί μου!
Στο μεσοδιάστημα βέβαια έχουν συμβεί και διάφορες κακοτυχίες, οπότε καταλαβαίνεις... Πού όρεξη για πολλά - πολλά...
Πάντως είμαι συνέχεια μέσα και διαβάζω τα πάντα για να ενημερώνομαι
Συγγνώμη για το offtopic, αλλά αφού με ρώτησες, όφειλα να σου απαντήσω/εξηγήσω.
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια. Αποκτούν μεγαλύτερη αξία και βάρος όταν τα δέχεσαι από κάποιον που δεν τον ξέρεις καθόλου...
Απαπά, σιγά μην περάσω από τον καφενέ. Εκεί μέσα κυκλοφορούν κάτι τσίτσιδα γκομενάκια που είναι φωτιά και λάβρα... Κάτι αυτά, κάτι τα υπόλοιπα στην πραγματικότητα με τα brazilian μαγιώ που έχουν γίνει της μόδας από πέρσι, δεν θα το γλιτώσω το εγκεφαλικό στο τέλος!![]()
nikolis123: Contributor => Moderator
harrys13: Contributor => Moderator
andymal: Moderator => Super Moderator
Συγχαρητηρια για την προαγωγη σας παιδες!!!!
Συγχαρητηρια στα τρια παιδια για τα χρωματακια......
Τα κερασματα μην ξεχασετε.....
andymal
nikolis123 harrys13
Συγχαρητήρια και από εμένα,
Ευχαριστουμε παλικαρια να ειστε καλα..