Καλησπέρα,
Για τον 2051 FAE υπάρχει κανένα νέο?Έχω τον δέκτη...παλιά ήταν οκ αλλά τώρα δεν έχει "χάρες" υπάρχει νέο Firmware? και πως γίνεται το Upload.?
Καλησπέρα,
Για τον 2051 FAE υπάρχει κανένα νέο?Έχω τον δέκτη...παλιά ήταν οκ αλλά τώρα δεν έχει "χάρες" υπάρχει νέο Firmware? και πως γίνεται το Upload.?
Προσπαθησα και με null καλωδια στην συριακη πορτα και με το προγραμμα flasher.Εκτος αν κανω λαθος στο καλωδιο. Ειναι με null cable η strait.Ανα ξερη κανεις ας μου απαντηση.
Παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον.
Γειά σας , θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προγράμματα του Dreambox ( dreamup , DCC etc ) στον ET-6000.
βασικά οπως δουλεύει ο dreambox δουλεύει και ο et-6000 ? , αν βρώ κάποιο pluggin , image , skin μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προγράμματα του dream για να τα περάσω στον δέκτη ?
ευχαριστώ εκ των προτέρων .
Καλησπέρα σας σε όλους.
Έχων στην κατοχή μου εδώ και πολλή καιρό των digital box 1200 hd combo.
Σκέφτηκα ότι αφού δεν πάω για μπάνιο να ασχοληθώ λιγάκι μαζί του.
Με μια γρήγορη ματιά κατάλαβα ότι για firmware πηγαίνω εδώ:
http://www.satsupreme.com/showthread...irmware/page40
αλλά αυτό που δεν κατάλαβα είναι πιο από όλα τα αρχεία θα περάσω και με πιο πρόγραμμα θα ταξινομήσω τα κανάλια με την δική μου σειρά.
μπορεί παρακαλώ κάποιος να μου δώσει λινκ για ddamir sbt player συμβατό με Ε2 σε Azbox HD Premium+; ή από πού θα καταβάσω με το ts panel;
κάπου βρήκα την 3.11 αλλά μου τίναξε το δέκτη στον αέρα με πράσινες οθόνες και ευτυχώς κατάφερα να την ξηλώσω χωρίς να περάσω πάλι το FW (openpli image).
Ευχαριστώ
Xeretw ta pedia olou tou bord!
Tha ithela kapios an gnorizei, na me woithisei ligo pedia, sxetika me ton Gigablue 800se!
Agorasa xthes to reciver auto, afou perasa ena neo img, to Openaaf 1.0 Gigablue 800se, katewasa,kai energopiisa to cccam 221 kai 230 sosta, perasa tora mia f-line sto cfg, omos den energopiite, ton server ton wlepo kokino, ofline diladi.
Oso kai an prospathisa, den wrika akri. prepei isos na peraso kapio allo plugin mesa? Kserei kapios apo to mixanima auto?
Oles oi gnomes kalodexoumenes!
euxaristo!
Δεν ανοίγουμε νέο θέμα για κάθε ερώτηση.