Po gerto, tamam ashtu eshte per pjesen e pare, kerkoja nje timebomb.
Per pjesen e dyte keta dreq aparatesh nuk dalin akoma teper. Thjesht me duhej nje imazh me timebomb (virus) per t'ja hequr vete. Ja hoqa virusin timebomb(te pakten une keshtu pretendoj) Dhe sapo e flashova DM me kete imazhin qe me gjeti ovesi dhe tani do shof nese ja kam hequr vertete (virusin) apo do dali per ne kosh te plehrave ky dm.
Cuna, ju faleminderit te gjitheve per kohen e kushtuar.
Kush me ndihmon e kom nal apartin ( reserverin ) kur pe ndezi perseri shumica e programve si film aksion ose supersporta edhe tringa krejt mkan dal remove service, vetem explorerat my music edhe top chanel kan mbet. qfar mund te beje ti kthej perseri ja bera nje scan transportet manual aty qe osht po smu kthyn
flm per pergjigjje.
Pershendetje
A ka mundesi me me ndihmu dikush se asesi nuk po e gjej passwd e dreambox500hd (e kam harru)desha ti bej nje flash
nga fillimi po nuk po mundem me ruaj listen qe e kam rregullu e nuk po mundem me hy ne te per ti vendosur nje linje
1. Shko tek Menu Pastaj tek Plugins
2. Pastaj shko tek Ferrari Addons Manager5.0 dhe shtyp OK
3. Prit pak derisa te hapet edhe shko tek Dm500HD PLUGINS OE 1.6 (per rastin e aparatit tend)
4. Pasi te hapet navigo tek pluginsi me emrin Password Reset (Enigma2) dhe shkarkoje
Pas instalimit, bej nje restart enigma edhe shiko mos eshte rregulluar...
Une per vete s'e kam bere prove asnjehere, por meqe s'qenka e listuar tek plugins mbrapa, kjo duhet te jete!
KLM, na thuaj per rezultatin!
Mr-Bledi