С тези симулкрипти не се знае как са оплели нещата затова е така. Не ги разбирам какво се вайкат конакса, да не е като nds дори и с 1 сек да получават пак ще им върви без да насича.
С тези симулкрипти не се знае как са оплели нещата затова е така. Не ги разбирам какво се вайкат конакса, да не е като nds дори и с 1 сек да получават пак ще им върви без да насича.
Така е , ама има индивиди дето цепят секундата на две, нали знаеш.....то не, че ние сме нещо по-различно де... ! :) хаха
Поне от мен най-много гледат именно това...и чат пат ме питат. Отначало някои мислиха, че е допълнителен пакет, който аз нямам... а им го решервам ! :))))
E па, като вържеш 50 -100 офшорки,всеки така ще си мисли!
"Офшорките" са доста под 50, не съм на принципа: колкото повече - толкова по-добре! Малко , но качествени ! Пък и нещата са само за лично позване, ако това обяснява нещата... :)
Темата е чисто техническа-експериментална, мен лично ме интересува дали е уместно да се overclock въпросната карта и как ще се отрази това на броя размнени достатъчни за лично (домашно) използване. Според мен максималният им брой е безсмилено да е повече от 30, 50 или 100 размени са нужни единствено за платен сървар.
Колегата filibe беше писал, но не беше на кирилица го изтрих, а той него поправи, все пак ще го цитирам (преведено от мен), защото инфото му е полезно и мисля да го тествам.
Идеалният четец е 6MHz, дава реално 80-90ms.
Това което писах в предния пост не касае времената, а разликата, която казвахте че имате при Пентхаусите и другите канали. При мен не даде разлики или те са по-малки от 10-20 мс.
Това на приемник предполагам ?
mhz = 500
cardmhz = 357
С тези при мен в дрийма ми отваряше на около 95мс, Но порняците пак бяха високо около 190мс. С тези настройки на усб четец на линукс машина по спомен около 120мс даде.
В момента картата клокната : оскам -->сссам---> 100мс ....което мисля, че е добре.
При мен е на комп. В момента 100 мсек на комп или на приемник се намира и с горните настройки ли е ако не е на приемник.