Ne fillim duhet te dish qe nese ISP jote te lejon hapjen e portave. Me sa di une abcom dhe primo nuk te lejon hapjen e portave. Gjithsesi geolsat ndoshta mbaron pune KETU
Ne fillim duhet te dish qe nese ISP jote te lejon hapjen e portave. Me sa di une abcom dhe primo nuk te lejon hapjen e portave. Gjithsesi geolsat ndoshta mbaron pune KETU
Pershendetje,
Kam problem me disa kanale te reja te tringut qe jan dal fillim te gushtit. Problemi asht se imazhi po del ne televizor por bllokohet mas 1 sekondi dhe tani del vetum audio-zeri kurse kanalet te tjer te tringut dhe dgat jan OK !!! Kush mun me dit se ku asht problemi ? Kam DM 800 HD dhe e kam flashu 4-5 her me gemini project 4.5 dhe cccam 2.2.1 por pa rezultat !
Klm
Pershendetje !
A mund te behet cardsharing ndermjet nje azbox-i dhe nje openbox-i. Dhe nese po , a eshte shume e veshtire.
Faleminderit !
Pershendetje djema ..
aksidentalisht e kam fshire cccam.cfg fajlin dhe tash kam humbur te gjitha linjat qe kisha,a ka ndonje shans qe ti gjej dikund ato,i kam fshir gjat editimit me dcc.
Ju faleminderit.
i ka hėnger ujku nese ke fshir .cfg e nuk ke ber ndonji save nuk i ke ruajtur si ti gjesh ato nuk ka mundesi
mir mrama a ka kush qe um tregon se si krijohet nje cline faliminderit