Здравейте на всички, имам един въпрос, има ли начин да се направи така, че емулатора /бис ключетата/ от единият приемник на който се гледат да ги прехвърля на друг приемник посредством c или n линия? Как да го направя, ако е възможно това?
Здравейте на всички, имам един въпрос, има ли начин да се направи така, че емулатора /бис ключетата/ от единият приемник на който се гледат да ги прехвърля на друг приемник посредством c или n линия? Как да го направя, ако е възможно това?
Според мен слагаш constantcw четеца в отделна група и добавяш тази група към потребителите които ще се свързват към сървара ти. Ако пускаш n линия трябва да опишеш caid от файла. Препоръчвам ти да използваш cccam за начало.
Кои канали си решил да споделяш?
С n линия ще стане, с c мисля че не.
Това го пробвах на Ц линия не работи, не знам защо!
Рийдъра му дадох определена група, след това направих юзер да чете само от тази група.При моят приятел се вижда, че линията е активна но е с 0 карти, ако дам права на юзера да гледа и други карти те се виждат и се гледат тези от емуто /програмите/ не се гледат.
Прочетох в другите форуми и се оказва че
С оскам няма да стане, но през cccam с активирано ему в линията се получавало.hy
no difference just its not possible to reshare keys
Ако твоя приятел има реално ип лесно може да се напише скрипт който с scp или ftp да прехвърля файла ти при него. Когато редактираш твоя файл след това пускаш скрипта и неговият приемник вече ги има.
Е то това остава да почне да се ментри и в оскама и направо ще го килна от приемниците ми. Да не говоря колко фалшиви n линии се представят за локални карти.
на рийдъра постави ли отметка на тази оция "wantemu"" мисля че тя е за тази работа
cccwantemu parameter depends on setup/programversion
Request to provide emu from CCCam server, too.
cccwantemu = 1 # yes
= 0 # no (default)