Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 79 of 101 FirstFirst ... 2954697477787980818489 ... LastLast
Results 781 to 790 of 1002

Thread: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

New Member
    Uploads
    0

Re: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Quote Originally Posted by uplotre View Post
    Καλησπέρα greensh,

Το ότι σε πάει στο κανάλι RAI, είναι πάρα πολύ καλό (εγώ στο 1 έχω βάλει το Ert World).

Είσαι αρκετά κοντά! Το πρόβλημα είναι οτι το gemini 4.2 δεν έχει την εντολή tr (translate) η οποία αλλάζει την αλλαγή γραμμής (\n) με κενό! (αυτό το καταλαβαίνεις από το tr: not found)

Αν τρέξεις μόνο την εντολή (χωρίς το | tr '\n' ' ' |sed -e 's/[^0-9]//g')

PHP Code:
    wget http://root:[email protected]/satFinder -qO-  2>/dev/null | awk '/<td>BER:<\/td>/,/\&nbsp;/ { print  $0; }' 
    θα πρέπει να σου εμφανίσει το παρακάτω:

PHP Code:
    root@dm500 /tmp # wget http://root:[email protected]/satFinder -qO- 2>/dev/null |awk '/<td>BER:<\/td>/,/\&nbsp;/ { print $0; }'

<td>BER:</td>
                <
    td align="center">0</td>
                <
    td>&nbsp;</td
    Εφόσον δεν υπάρχει η tr θα πρέπει να γράψουμε το παραπάνω με άλλον τρόπο. Θα κάνουμε χρήση της awk. Παρακάτω είναι η γραμμή χωρίς την tr αλλά με awk (αλλάξαμε το tr '\n' ' ' με awk -vRS="\n" -vORS="\t" '1').

H νέα εντολή είναι η παρακάτω:
    PHP Code:
    wget http://root:[email protected]/satFinder -qO- 2>/dev/null | awk '/<td>BER:<\/td>/,/\&nbsp;/ { print $0; }' | awk -vRS="\n" -vORS="\t" '1' | sed  -e 's/[^0-9]//g' 
    Επισυνάπτω και το fixber (fixber_no_tr.zip) με τις νέες αλλαγές.

Λογικά τώρα θα τρέχει το script. Αν θέλεις βάλε το νέο script από το zip και δοκίμασε πάλι (τα δικαιώματα ξαναδώστα για καλό και για κακό).

Μπράβο greensh που ασχολήθηκες γιατί μάλλον τα dm500 τα έχουν ξεγράψει σχεδόν όλοι. Τουλάχιστον ας αυτοματοποιήσουμε την αλλαγή καναλιού μιας και είναι το μόνο το οποίο λειτουργεί (και αυτό όχι πάντα ).

http://stackoverflow.com/questions/1...tab-characters

ΥΓ. Την αλλαγή γραμής με κενό ήθελα να την αλλάξω, αλλά και με tab (\t) λειτουργεί γιατί η sed που ακολουθεί αφαιρεί ό,τι δεν είναι αριθμός.

Τωρα του ξαναπερναω το gemini γιατι το δοκιμασα με openpli που ανεφερες οτι δουλευει , τρεχει χωρις errors αλλα δεν μου γυρναει μετα αφου βρει ber στο προιγουμενο καναλι , δηλαδη παει στο καναλι 1 και μετα δεν κανει την αλλαγη στο αμεσως προιγουμενο. Επισης παρατηρητσα απο το zapping Οτι αν πρωτα παει στο novacinema4 και μετα σε οποιο καναλι εχει ber τοτε αυτο μηδενιζετε (πανω απο 100 φορες το δοκιμασα :P ) ), ενω με το ert world δεν μου το κανει.. Αυτα υποθετω πως θα βαλω πλεον στο καναλι 1 το Novacinema4 αλλα μετα που δεν γυρναει στο αμεσως προιγουμενο του? μηπως θα πρεπει να κρατησουμε σε μια μεταβλητη το καναλι που παιζει πριν απο το web interface?
    Τωρα ξαναπερναω το gemini Να το δοκιμασω

2. Advertise Here
    Member jtsou's Avatar
    Uploads
    3

Σκέφτομαι να πάρω έναν SE από Κίνα και να αφήσω στη άκρη το 500άκι που έχω μέχρι τώρα.Ο Κινέζος έχει επιλογές αποστολής με DHL,fedex,EMS και Air Mail (hk post register).Το τελευταίο δεν καταλαβαίνω τι είναι...Θέλω να ρωτήσω,επειδή οι τιμές διαφέρουν αρκετά,με ποια εταιρεία αποστολής δεν θα έχω πρόβλημα στο τελωνείο,αν κάποιος έχει φέρει στη Ελλάδα κλόνο από Κίνα και ξέρει.Μην πάω να γλυτώσω 10 ευρώ και τα δώσω διπλά στο τελωνείο...

Senior Member
    Uploads
    0

καλημέρα παιδιά έχω ένα dm 800 hd κλώνο
    όταν κάνω ανεύρεση υπηρεσιών για των αστρα 1 (19) και συγκεκριμένα στην συχνότητα 11758 Η SR 27500 με κατεβάζει τα κανάλια ( sky Bundesliga 1 .....) δεν τα αποθηκεύει ώμος.
    Βασικά στα περισσότερα κανάλια του sky έχω το ίδιο πρόβλημα ενώ τα βλέπω όταν κάνω ανεύρεση δεν αποθηκεύονται

Contributing Member nikolis123's Avatar
    Uploads
    5

gia kita stin megali tin lista tou doriforou ine mesa
    ta bundesliga 1-11

ke defteron otan exi podosfero patas to prasino to koumpi ke vlepis tis epiloges. ta Bundesliga 1-11 den ine kanalia ine ipokanalia

me liga logia afta ekpempoun mono otan exi bundesliga i formoula 1 ke patas to prasino koumpi ke dialegis ti 8elis vevea ekpempoun ke se ales periptosis tenis golf ke ta lipa

Junior Member
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by greensh View Post
    Τωρα του ξαναπερναω το gemini γιατι το δοκιμασα με openpli που ανεφερες οτι δουλευει , τρεχει χωρις errors αλλα δεν μου γυρναει μετα αφου βρει ber στο προιγουμενο καναλι , δηλαδη παει στο καναλι 1 και μετα δεν κανει την αλλαγη στο αμεσως προιγουμενο. Επισης παρατηρητσα απο το zapping Οτι αν πρωτα παει στο novacinema4 και μετα σε οποιο καναλι εχει ber τοτε αυτο μηδενιζετε (πανω απο 100 φορες το δοκιμασα :P ) ), ενω με το ert world δεν μου το κανει.. Αυτα υποθετω πως θα βαλω πλεον στο καναλι 1 το Novacinema4 αλλα μετα που δεν γυρναει στο αμεσως προιγουμενο του? μηπως θα πρεπει να κρατησουμε σε μια μεταβλητη το καναλι που παιζει πριν απο το web interface?
    Τωρα ξαναπερναω το gemini Να το δοκιμασω
    Καλησπέρα greensh,

Το novacinema4 έχει Polarity: Horizontal FEC: 3/4 και το Symbol Rate είναι 29900. Το Ert World έχει Polarity: Horizontal FEC 5/6 και Symbol Rate 27500.

Αν υπάρχει κάποιο FTA με τα ίδια στοιχεία του novacinema4 (Polarity, SR, FEC) θα ήταν καλό για δοκιμή. Ωστόσο ο καθένας μπορεί να βάλει ότι θέλει στο κανάλι 1, φτάνει να κάνει το τρίκ.

Τώρα όσον αφορά την αλλαγή του καναλιού, αυτό γίνεται με το 0. Δηλαδή στον dm500 όταν πατάω το κουμπί 0 με πάει στο προηγούμενο κανάλι.

Αυτό γίνεται ενεργοποιώντας το fast zapping! (ιδέα δεν είχα ότι το fast zapping το έκανε αυτό ). Για να το ενεργοποιήσουμε πάμε User interface settings -> OSD Options -> Enable fast zapping.

Ελπίζω να τα καταφέραμε πλέον (και με το gemini) ώστε να προσθέσουμε τις αλλαγές σε ένα document (πχ το fast zapping).

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by jtsou View Post
    Σκέφτομαι να πάρω έναν SE από Κίνα και να αφήσω στη άκρη το 500άκι που έχω μέχρι τώρα.Ο Κινέζος έχει επιλογές αποστολής με DHL,fedex,EMS και Air Mail (hk post register).Το τελευταίο δεν καταλαβαίνω τι είναι...Θέλω να ρωτήσω,επειδή οι τιμές διαφέρουν αρκετά,με ποια εταιρεία αποστολής δεν θα έχω πρόβλημα στο τελωνείο,αν κάποιος έχει φέρει στη Ελλάδα κλόνο από Κίνα και ξέρει.Μην πάω να γλυτώσω 10 ευρώ και τα δώσω διπλά στο τελωνείο...
    Φιλε μου οποια εταιρεία κούριερ και να επιλέξεις το μονο σίγουρο είναι ότι όλα θα περάσουν από το ελληνικό τελωνείο....τώρα αν είσαι τυχερός και δεν στο κρατήσουν για εκτελωνισμό που δεν κοστίζει και λίγο, τότε όλα καλά! αν όμως στο κρατήσουν ετοίμασε 80 ευρώπουλα με τα εκτελωνιστικά.

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by stapaka View Post
    καλημέρα παιδιά έχω ένα dm 800 hd κλώνο
    όταν κάνω ανεύρεση υπηρεσιών για των αστρα 1 (19) και συγκεκριμένα στην συχνότητα 11758 Η SR 27500 με κατεβάζει τα κανάλια ( sky Bundesliga 1 .....) δεν τα αποθηκεύει ώμος.
    Βασικά στα περισσότερα κανάλια του sky έχω το ίδιο πρόβλημα ενώ τα βλέπω όταν κάνω ανεύρεση δεν αποθηκεύονται
    Απαντώ στην ερώτηση σου με ερώτηση...αυτό που γραφεις για το ότι δεν αποθηκεύει όλα τα κανάλια το κάνει μονο στο sky Doutscland? η γενικότερα σε πολλά πακέτα? να έχεις όμως υπόψιν σου ότι το συγκεκριμένο πακέτο έχει πλέον όλο και όλο καμια 20αρια κανάλια για την ελλάδα βεβαια...έχει ειπωθεί και παλαιότερα ότι τα sky έχουν αλλάξει δέσμη και πλέον η ληψη τους είναι πολύ δύσκολη.

New Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by uplotre View Post
    Καλησπέρα greensh,

Το novacinema4 έχει Polarity: Horizontal FEC: 3/4 και το Symbol Rate είναι 29900. Το Ert World έχει Polarity: Horizontal FEC 5/6 και Symbol Rate 27500.

Αν υπάρχει κάποιο FTA με τα ίδια στοιχεία του novacinema4 (Polarity, SR, FEC) θα ήταν καλό για δοκιμή. Ωστόσο ο καθένας μπορεί να βάλει ότι θέλει στο κανάλι 1, φτάνει να κάνει το τρίκ.

Τώρα όσον αφορά την αλλαγή του καναλιού, αυτό γίνεται με το 0. Δηλαδή στον dm500 όταν πατάω το κουμπί 0 με πάει στο προηγούμενο κανάλι.

Αυτό γίνεται ενεργοποιώντας το fast zapping! (ιδέα δεν είχα ότι το fast zapping το έκανε αυτό ). Για να το ενεργοποιήσουμε πάμε User interface settings -> OSD Options -> Enable fast zapping.

Ελπίζω να τα καταφέραμε πλέον (και με το gemini) ώστε να προσθέσουμε τις αλλαγές σε ένα document (πχ το fast zapping).

Το προβλημα σε εμενα λυθηκε με τον εξης κωδικα , απο εσενα κρατησα μονο την ber μεταβλητη.. δεν εχω ιδεα απο shell scripts αλλα μονο απο php αλλα εφτιαξα το παρακατω που κανει μονο του την αλλαγη και δουλευει τουλαχιστον σε εμενα, κραταω και σε μια μεταβολητη το καναλι που δεν παιζει μετα στην if αν δεν παιζει με παει στο cinema4 Και αλλαγη στο προιγουμενο καναλι..

#!/bin/sh
    while [ /bin/true ]; do
    channel=`wget -q -O - http://root:[email protected]/cgi-bin/currentService`
    ber=`wget http://root:[email protected]/satFinder -qO- 2>/dev/null | awk '/<td>BER:<\/td>/,/\&nbsp;/ { print $0; }' | awk -vRS="\n" -vORS="\t" '1' | sed -e 's/[^0-9]//g'`
    if [ $ber -gt 50 ]; then
    wget -q "http://localhost/cgi-bin/zapTo?path=1:0:1:1d8f:2f44:13e:820000:0: 0:0:" -qO/dev/null 2</dev/null
    sleep 3
    wget -q "http://localhost/cgi-bin/zapTo?path=$channel" -qO/dev/null 2</dev/null
    else
    sleep 2
    fi
    done

New Member
    Uploads
    0

Provlima me iho DM800SE HD

Gia sas eho provlima me ton iho se kapia kanalia tis akatanomastis pou ine se HD. Perno eikona alla oxi iho! Ti mporo na kano??

Eho mgcamd135a mazi me Domica Image!

Καλο θα ειναι Αντωνη πριν ανοιξουμε καινουρια ενοτητα, να δουμε αν μπορει να μπει η ερωτηση μας,
    σε μια ηδη υπαρχουσα .....

Junior Member
    Uploads
    2

Εκτός από κανα δυο λαθάκια μια χαρά είναι το script. Άλλαξα το 2</dev/null σε 2>/dev/null. Δηλαδή τα μυνήματα σφαλμάτων (2) στείλτα (>) στο πουθενά (/dev/null)

Στο gemini ξεκινάει με το init αρχείο;

PHP Code:
    #!/bin/sh
    while [ /bin/true ]; do

channel=`wget -q -O - http://root:[email protected]/cgi-bin/currentService`

ber=`wget http://root:[email protected]/satFinder -qO- 2>/dev/null | awk '/<td>BER:<\/td>/,/\&nbsp;/ { print $0; }' | awk -vRS="\n" -vORS="\t" '1' | sed  -e 's/[^0-9]//g'`

if [ 
    $ber -gt 50 ]; then
          wget 
    -"http://localhost/cgi-bin/zapTo?path=1:0:1:1d8f:2f44:13e:820000:0:0:0:" -qO/dev/null 2>/dev/null
          sleep 3
          wget 
    -"http://localhost/cgi-bin/zapTo?path=$channel-qO/dev/null 2>/dev/null

else

sleep 2
       fi   
    done 

Advertise Here