dekoderi e ka brenda vendin per kete pune duhet hapur kapaku dhe aty e ke
por nese nuk ke bere jtag me pare eshte me mire ti drejtohesh per ndihme atyre qe merren me kete pune ne jeten e perditshme ke plot edhe ketu ne forum
kursen kohen dhe stresin dhe mbaron pune shpejt
kalo mire
kush me thote dekoderi i dga-it ODS 2000C e hap karten e tringut me abonim, se per te njohur e njeh shume mire. dekoderi eshte me ver. 1.35. Ne rast se nuk e hap, ka ndonje soft per kete dekoder qe te shohesh kanalet free.
pershendetje....kam nje dekoder ods3000 me nje problem nuk me nxjerr kualitet sinjali....sinjal thot 80%99%kur ndryshon frek...ai qe ma fali me tha se e kishte hequr nga priza ne momentin e azhornimit...i hodha nje nga kto softet e postuara 1.7 por i njejti problem ka ndonje menyre tjeter per ta provuar........flm..
normale per kualitet sinjali behet fjale.....nuk merr anje kanal meperpara kishte te rregjistruar 2kanale se si i kishte marr nuk e di por prape thoshte qe nuk ka kualitet sinjali....kurse sinjal thjeshte jepte 70 80 99%....kur leviz frekuencat, por nuk jep kualitet, per sacin jam i sigurt qe eshte ne rregull se e kam provuar me aparat tjeter.....
Pershendetje tgjithve... Lexova te gjitha postimet por nuk jam i qarte akoma per ODS3000C . A mund te shohim ndonje kanal qe jep sport me ket aparat pervec atyre free dmth a mundemi me hap noj buqet si bulsati dhe turksati??. Nese ka arritur njeri ti bej te mundur menun e celsave ketij aparati te na tregoj menyren??.... Na ndihmoni cuna se ngelem tu pa lajmet e topnews nderkohe qe kombetarja jon loz nga ana tjeter e nuk mundemi me ndjek. ..res...
pershendetje kam nje dekoder digitalb ODS 3000h ,Firm 1,54. abonimi me digitalb me ka mbaruar , ka kohe .....Egziston mundesia i nje downgrade ne nje version te vjeter te firmware , qe te mundesoje edhe shikimin e kanaleve free??Ose me me mire egziston mundesia e shikimit te kanaleve free me kete dekoder??ne rast se po cfare duhet te behet??flmn.
redone74 lexo postimet e bera me siper dhe hidhi versionin 1.22.........