Здравейте , да попитам и аз имам 1 карта ирдето -но е синя може ли да се подкара под осцам и с каква конфигурация, ето снимка на картата.
26102012481.jpg
Здравейте , да попитам и аз имам 1 карта ирдето -но е синя може ли да се подкара под осцам и с каква конфигурация, ето снимка на картата.
26102012481.jpg
При мен irdeto картата е със следните настройки, като феникса ми е на com port (картата ми е от по-новите zeta):
Code:[reader] label = irdeto protocol = mouse device = /dev/ttyS0 caid = 0604 boxkey = 1122334455667788 detect = cd mhz = 600 cardmhz = 600 group = 1,10 blockemm-unknown = 1 blockemm-u = 1 blockemm-g = 1
Аз имам irdeto Epsilon i такава и , помня, че с по-старите версии (около 65хх) нещо не я харесваше оскама, скоро не съм пробвал в последните версии, в събота ако ми остане време ще тествам и ще пиша (и 2-те не са плащани но поне ще кажа дали конкретно тази се разпознава, Епсилона се познава)
Пробвай балерината с това.
mhz = 357 cardmhz = 357
Оскам и ирдето карта прочетена от външен четец, работи само на 6 MHz, при всяка различна от тази честота оскам не вижда картата.
Понеже колегата не е уточнил аз знам той ги чете във вградените четци на sh4 и ppc приемници.
Иначе аз стрелях на посоки, понеже не съм пускал точно такава карта в oscam иначе съм съгласен с теб за 6 MHz
До колкото си спомням, тази карта не се четеше във вътрешните четци на DM, за останалите боксове не съм сигурен, но със сигурност работи във външен четец с NewCS.