Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 49 of 49

Thread: 5581 вер.1 HD пакета не се гледа

Member
    Uploads
    0

Re: 5581 вер.1 HD пакета не се гледа

Утре отивам да си плащам абонамента на карта в.1
    Последно не разбрах да плащам ли ХД или не. Картата е от приемник dl-stb s100 . Аз съм я сложил в карточетец+ дебиан+оскам 7494 . Таи като , нямам приемник хд и не мога да разбера в момента гледяат ли се каналите хд които сам платил предният месец , а я плащам по-пощата и винаги ми зимат парите и засега знам , че е работела.Та да плащам ли по-пощата или не?

2. Advertise Here
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Uploads
    129

Това за тунелинга ще го приема за шега, защото е невъзможно.

Начина е ясен казал съм ви го, не ме карайте да се повтарям. Cacheex=3 това е колкото сме повече, толкова повече няма да сме зависими от прищявките на оператора, които си кара по традиционните начини той да му мисли.

Bulsatcom: Film Plus HD by cache3 (280ms)
    За другият метод на плащане мога да кажа какво е станало, чак декември, защото за ноември е по-стандартният.

Мисля, че не се е получило базирано на това #25 , колега Костов това дава отговор и на твоя въпрос.

Senior Member
    Uploads
    2

Bulsat: Film Plus Sport HD by xxxxxx (43ms)
    Пасти да ядете с това каше3

Uploads
    129

43 msec добре ни хвърли по върбите, ето си върви и при обикновенните. При кеша няма значение толкова хопа това ми беше идеята, докато при норм ако ти идва 5 хоп ще те питам как ще гледаш

Member
    Uploads
    0

Многото коментари в тази тема са излишни...даже са вредни...!!!!!! Всички HD-та си бачкат без film+HD и Hobby HD. Това е положението към момента.

Senior Member
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by spaice View Post
    Всички HD-та си бачкат без film+HD и Hobby HD. Това е положението към момента.
    Демек половината !

Към днешна дата при такса 25.80 лв. гледате всичко с в.1 карти - без film+HD и Hobby HD. Пакета струва 3лв. допълнително, но не върви и при плащане на въпросните карти.

Uploads
    129

Обаче за да приключа и аз по темата, макар да ви стане странно че го пиша аз. Реално булсата имат пълно основание да спират хд на версия 1. Така че да сме благодарни че сме имали възможност да ги гледаме до сега.

Няколко причина са и според мен са неуспорими.

1. Официално не поддръжат картата си извън операторски приемници.
    2. За какво да са активни hd програми на приемник които не може да ги възпроизвежда (картите ни са от такива).

Друг е въпроса, че благодарение на горните 2 никои от нас няма как да се обади на телефонната поддръжка и да каже, не ми се обновява картата с еди коя си версия на оскам. За тях сме идеалните платци плащаме си, не се оплакваме не ние нужна поддръжка, поради тази причина мисля че хд трябва да е активен за нас. Като цяло дори и всички канали да спрат нямаме основание да роптаем, до сега почти не е имало пакет хд така че никой не е ущетен от нас, има еденици колеги накоито са им взели парите. На мен лично в офиса на булса ми отказаха любезно казаха ми вашият приемник не поддръжа този тип канали не можем да ги активираме, ако искате да ги гледате, трябва друг приемник (друг е въпроса дали има приемници обаче).

Целта на тази тема е да следим кое спират и пускат от HD пакета и дали има вратичка за нас да имаме, свободен достъп донего, платеният е забранен в този форум.

Senior Member veskop's Avatar
    Uploads
    12

Quote Originally Posted by turbopower View Post
    Обаче за да приключа и аз по темата, макар да ви стане странно че го пиша аз. Реално булсата имат пълно основание да спират хд на версия 1. Така че да сме благодарни че сме имали възможност да ги гледаме до сега.

Няколко причина са и според мен са неуспорими.

1. Официално не поддръжат картата си извън операторски приемници.
    2. За какво да са активни hd програми на приемник които не може да ги възпроизвежда (картите ни са от такива).

Обаче не им пречи да взимат парите за хд пакет и на в1 карти,без да обелят и дума,че не можеш ги гледа ;)

Uploads
    129

Quote Originally Posted by veskop View Post
    Обаче не им пречи да взимат парите за хд пакет и на в1 карти,без да обелят и дума,че не можеш ги гледа ;)
    Така е но явно е в отделни офиси, на мен ми отказаха да платя. Пак опираме до аматьорската им организация, едни знаят други не, накрая сме прецакани ние. Като гледам не е само при булсат така.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Advertise Here