Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 88 of 100 FirstFirst ... 3863788386878889909398 ... LastLast
Results 871 to 880 of 1000

Thread: Μοίρασμα κάρτας - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ !

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ !

paidia kalispera sas ! exo ena themataki me tin nov@ edo kai kamia evdomada...proton den mou anigoun ta :novacinema4,novasports5(hightlights) kai novasports4... kai apo simera oute to novasports1 eno kai ta alla kanialia argoun na aniksoun...kati pou den mou simvenei sta ksena paketa...fteei o servitoros lete? i fteei ena kalodio internet pou exo( gia na sindeo modem me dekti) pou einai 15 metra kai ''taleporimeno'' (leo mipos thelei alagi afto) ??? an kserei kaneis tha eimoun evgnomon !! euxaristo ek ton proteron !

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by siouris View Post
    paidia kalispera sas ! exo ena themataki me tin nov@ edo kai kamia evdomada...proton den mou anigoun ta :novacinema4,novasports5(hightlights) kai novasports4... kai apo simera oute to novasports1 eno kai ta alla kanialia argoun na aniksoun...kati pou den mou simvenei sta ksena paketa...fteei o servitoros lete? i fteei ena kalodio internet pou exo( gia na sindeo modem me dekti) pou einai 15 metra kai ''taleporimeno'' (leo mipos thelei alagi afto) ??? an kserei kaneis tha eimoun evgnomon !! euxaristo ek ton proteron !
    Ο σερβιτορος δεν σερβιρη ολα τα φαγητα γιατι του βγαζουν τα φαγητα απο την κουζινα λειψα!

Senior Member
    Uploads
    0

paidia otan kapios exei themata me to server tou, pos ta adimetopizei? diladi apla ton pernei tilefono kai linontai eks apostaseos? i prepei na tou pas to dekti kai tetia..?

VIP Member telisgr's Avatar
    Uploads
    9

Δεν εχω γνωριζω ιδιαιτερα απο cs, αλλα απο την στιγμη που δεν ειναι προβλημα του μηχανηματος σου, δεν μπορω να καταλαβω τον λογο να τον πας .....
    Εκτος αν τον αγορασες ετοιμο, σεταρισμενο και ειναι κλειδωμενος (οποτε δεν εχεις προσβαση στα ενδοτερα του) .....

Επαναλαμβανω οτι δεν το κατεχω το αθλημα (με την λογικη μιλαω), οποτε ας απαντησει και καποιος ποιο σχετικος .....

Senior Member
    Uploads
    1

Γνωριζει καποιος αν το Ολλανδικο πακετο εφαρμοζει καποιο ειδος surf lock οπως το δικο μας πακετο?Εχω μια γνησια καρτα η οποια μεχρι πριν λιγο καιρο επαιζε χωρις προβλημα σε 4 δεκτες μεσω cs αλλα τωρα παιζει μονο στον δεκτη που ειναι μεσα,και στους αλλους κολλαει.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by magos21 View Post
    Γνωριζει καποιος αν το Ολλανδικο πακετο εφαρμοζει καποιο ειδος surf lock οπως το δικο μας πακετο?Εχω μια γνησια καρτα η οποια μεχρι πριν λιγο καιρο επαιζε χωρις προβλημα σε 4 δεκτες μεσω cs αλλα τωρα παιζει μονο στον δεκτη που ειναι μεσα,και στους αλλους κολλαει.
    Ναι φίλε μου, έχουν ενεργοποιήσει και αυτοί surf lock με sid 1 και μάλιστα σε seca mediaguard. To irdeto το εγκαταλείπουν ...

Member
    Uploads
    0

καλησπέρα σε όλους, έχω μια γάμμα κάρτα και ο vu uno δεν την αναγνωρίζει με cccam σε κανένα απο τα δύο σλοτ που έχει, έχω την 2.1.3 έκδοση. ;έχω περάσει τις απαραίτητες ρυθμ'ισεις στο config file του cccam αλλά τίποτα, το μόνο που σκέφτομαι είιναι μήπως φταίει η έκδοση το ccam και θα πρεπει να την αλλαω με την 2.30. Γνωρίζει κάποιος να μου πει ε'ίτε εαν 'εχει γραφτεί κάπου στο νήμα για να το βρω; Ευχαριστώ

New Member
    Uploads
    0

CCCam config

μπορεί να με παραπέμψει κάποιος στο που μπορώ να βρω CAIDs kai cccam.cfg για N@va.
    έχω C: line οπότε αναζητώ λοιπούς παραμέτρους.

δεν ανοίγουμε νέα θέματα

Senior Member
    Uploads
    0

πως βλεπουμε αν η καρτα μας ειναι απο pvr και παιζει 3 καναλια ? υπαρχει καποιο χαρακτηριστικό να το τσεκαρω...

Member
    Uploads
    0

Καλημέρα παιδιά θα επικαλεστώ την εμπειρία σας και θα σας ρωτήσω το εξής...έχω έναν premium Q και μπορώ να δω κάποια συνδρομητικά κανάλια μέσω newcamd sharing. Επειδη΄η συγκεκριμένος δέκτης δεν υποστηρίζει cccam πρωτόκολλο, και βλέπω οτι στους ελεύθερους σέρβερ το cccam πρωτόκολλο έχει την μερίδα του λέοντος, πιστεύεται οτι αν βρώ κάποιον dreambox που υποστηρίζει cccam θα έχω μια ποιοτικότερη θέαση μέσω του cccam απο το newcamd που έχω τώρα....
    (όταν λέω ποιοτικότερη εννοώ καλύτερες συνδέσεις, λιγότερα κολλήματα γενικά απροβλημάτιστη θέαση)
    Δεν είμαι γνώστης για να ξέρω πολλά απλά ξέρω να χειρίζομαι τον δέκτη και να συνδέομαι με ελεύθερους-πάντα-σέρβερ, μέχρι εκεί...
    Ευχαριστώ πολύ.

Advertise Here