Ketu ke dy menyra
1)nje me figura nga antari jone lice dhe
2)nje pa figura nga antari jone gogoli
http://www.satsupreme.com/showthread...l=1#post550248
si te vensos tspanel manualisht ne dm 800se clone sim 2.10
DUhet te hysh me DCC ne DM800 pastaj file e Tspanel do e vendosesh tek tmp dhe duhet te hysh pastaj ne Dm dhe ta instalosh dhe ne fund pasi te instalohet beji nje restart boxit dhe do jet ne rregull,sepse ne te njejten menyre kam vepruar une per veten time pas ndihmes-spjegimit qe me dha mile kristo e rregulava, dhe te shkrujta proceduaren ashtu siq me shkruajti mua mile kristo
kur te vendosesh tspanelin ne DM falenderimi i takon mile kristo
Nuk eshte kabell eshte paisje qe ben Konvertimin nga Scart ne HDMI shikoni ketu:
Product Description
S-462 SCART to HDMI Converter with Scaler
Model:S-462 S-462 SCART to HDMI Converter up-scales SCART (including RGB, Composite Video and Audio L/R) signal from devices such as Sky, Sky+, Standard DVD player, Wii Console, etc. to HDMI 1080p. It is with real scaler function, and output resolution is fixed at 720P or 1080P to avoid compatibility problem. Features -Scales SCART signal (RGB or Composite Video) to HDMI 720p or 1080P; -HDMI output: 720P/60Hz, 1080P/60Hz; -SCART audio is integrated into HDMI out as well as pass-through to earphone or sound box output; -Automatically detect RGB(50/60Hz), Composite Video(NTSC/PAL); -Auto-store setting of output resolution.
Gjithsesi dhe une nuk jam i sigurt per kete pune, ne lidhje me DM 500S, ka shume ??????????????, Kosto me Postimin shkon Shtrenjte, i bie te blesh nje Aparat te ri HD, keshtu qe une Mendoj se nuk ja vlen, dhe nga Ana praktike, kaloni mire!!!!!!!!!!!!!!!
eshte natyra e njeriut te genjehet dhe te bleje gjera pa vlere.
te forcosh nje dm500 te shikoje kanalet hd eshte nje kotesi qe sja vlen as te humbesh kohen.
se pari se frekuencat hd nuk kapen nga tuneri qe eshte sd.
akoma me keq po tju genjeje mendja se frekuencat sd ky konvertues do tju a ktheje ne hd.
po keni lek bejini provat dhe postoni rezultatet.
ne fund mos harroni te postoni
koston e kohes qe humbet
koston e aparatit dhe kabullit
dhe krahasojeni me nje dm800 hd (klon) ose ekuivalent qe ka lind nga fabrika hd dhe kushton rreth 150€
kaloni mire.
Une kete Converter e kam bler jo per te pare programet e HD por per te vetmen arsye qe
TV-ja nuk kishte AV sistem te thjeshte ta kabllove, por vetem HD