Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 99 of 101 FirstFirst ... 49748994979899100101 LastLast
Results 981 to 990 of 1002

Thread: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Member Alex_22's Avatar
    Uploads
    0

Re: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Quote Originally Posted by gatzeos297 View Post
    Καλησπέρα παιδιά επειδή ο παλαιός μου δορυφορικός δέκτης τα έπαιξε έχω βγεί σε αναζήτηση ενός καινούριου και όπως όλοι θεωρώ τα dreambox κορυφαία...
    Το θέμα είναι οτι δεν είμαι σχετικός με δορυφορικά και δεν πρόκειτε να χρησιμοποιήσω όλες τις δυνατότητες ενός δέκτη όπως κάνουν οι περισσότεροι εδω μέσα.το μόνο που ξέρω να κάνω απο τις εξτρά δυνατότητες ενός δέκτη είναι να συνδέομαι για τα μη ελεύθερα κανάλια με ελεύθερους πάντα σέρβερ.
    με τον παλιό μου δέκτη είχα μόνο την δυνατότητα του newcamd sharing. με τους dreambox αν κατάλαβα καλά παίζουμε στο cccam...
    Θα ήθελα την γνώμη σας για το οικονομικότερο μοντέλο της εταιρίας που να μου δίνει την δυνατότητα αυτή ή ακόμα και κάποιο παλαιότερο μήπως και το βρώ μεταχειρισμένο...
    Αυστηρά το μπάτζετ μου είναι στα 150 ευρώ.
    Αν με τα χρήματα αυτά δεν μπορώ να πάρω έναν dreambox καινούριο έχετε να μου προτίνεται κάποια άλλη αξιόπιστη μαρκα δέκτη...?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    καλησπερα!
    εγω χρησιμοποιω ενα (dmHD800se t:BCM4505) κλώνο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,και υποστηρίζει σχεδον τα παντα..αν ομος ενδιαφερεσε για γνησιο η τιμη ξεφευγει αρκετα απο το μπατζετ σου...

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου και χαίρομαι ιδιαίτερα για το avatar που έχεις....
    Δεν έχω την κάψα του γνήσιου απλά απο θέμα αντοχής υποστήρηξης κλπ ρώτησα αν οι κλώνοι είναι αξιόπιστα μηχανάκια δεν έχω πρόβλημα....
    Ψάχνω γενικά στο νετ για δέκτες και βλέπω κάποιους golden media, edition, που είναι στο μπάτζετ μου και απο αυθεντικό dream box το DM 100. αλλά δεν θέλω να πάρω κάτι στα τυφλά γιατι όπως προ είπα δεν είμαι γνώστης, και μου είναι πολύτιμη η γνώμη σας εδώ μέσα γιατί έχετε δοκιμάσει τα μηχανήματά σας και αυτό είναι που θέλω κάτι αξιόπιστο...
    Ευχαριστώ πολύ πάντως.

Member Alex_22's Avatar
    Uploads
    0

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου και χαίρομαι ιδιαίτερα για το avatar που έχεις....
    Δεν έχω την κάψα του γνήσιου απλά απο θέμα αντοχής υποστήρηξης κλπ ρώτησα αν οι κλώνοι είναι αξιόπιστα μηχανάκια δεν έχω πρόβλημα....
    Ψάχνω γενικά στο νετ για δέκτες και βλέπω κάποιους golden media, edition, που είναι στο μπάτζετ μου και απο αυθεντικό dream box το DM 100. αλλά δεν θέλω να πάρω κάτι στα τυφλά γιατι όπως προ είπα δεν είμαι γνώστης, και μου είναι πολύτιμη η γνώμη σας εδώ μέσα γιατί έχετε δοκιμάσει τα μηχανήματά σας και αυτό είναι που θέλω κάτι αξιόπιστο...
    Ευχαριστώ πολύ πάντως.
    Να σε καλα!
    Ειναι αρκετα αξιοπιστο θα ελεγα,θα τον βρεις και με εγγυηση..Για τον golden media δεν εχω γνωμη δεν το εχω δοκιμασει,ενο ο dm 100 δεν ειναι hd,και δεν θα μπορεις να βλεπεις αρκετα καναλια που ειναι hd..Απο κει και περα εδω εχει αρκετα παιδια που εχουν εμπειρια πανο στο θεμα και θα σου προτείνουν κατι καλο σιγουρα..

Member
    Uploads
    0

Καλησπέρα σε όλους,

έχω έναν δέκτη original dm800hd με nemesis 2.6 svn(110r0) και παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Ενώ η εικόνα από την έξοδο dvi είναι άψογη, η εικόνα από την έξοδο scart είναι άθλια, σα να μπουκώνει. Ότι ρύθμιση και να δοκίμασα στο μενού δε διορθώνεται. Δοκίμασα και διαφορετικά καλώδια scart και πάλι τα ίδια. Παλαιότερα δούλευε κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να προέκυψε με αναβάθμιση του software; Τι άλλο μπορεί να φταίει; Κάθε βοήθεια δεκτή.

Contributing Member nikolis123's Avatar
    Uploads
    5

Ευχαριστώ πολύ πάντως.
    kita to pm pou sou estila afou exis dinatotita mexri 150 euro

Senior Member
    Uploads
    0

geia sas. meta apo mia kakokeria den ginetai syndesi to dm500s pou exo me ton router (me kalodio). me to idio kalodio syndeome me ton topfield f kai to laptop mou xoris kanena problima. an exie kaei i lan isodos ston dm mporei na exei kanei megalyteri zimia i arkei na antikatastiso to visma? thanks

Uploads
    5

otan les kakokeria ixe ke keravnous ke ta lipa an ne tote xeretaton. ego prosopika exo vali afto stin isodo tis kereas oute vidoma ke ksevidoma to travao ke to vgaso gia sigourgia se teties periptosis
    Attached Images Attached Images

Member
    Uploads
    0

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση να σας κάνω απο τους παρακάτω δέκτες που βρίσκω στο ίδιο κατάστημα εξωτερικού και μου φαίνονται παρόμοιοι δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον μπορείτε να βοηθήσετε....?

h**p://www..com/800se-d6-ver...kage_p707.html
    h**p://www..com/800se-d6-ver...kage_p707.html
    h**p://www..com/800se-with-f...card_p846.html
    h**p://www..com/800sec-cable...sion_p661.html
    h**p://www..com/800hd-bt84-g...ner_p1677.html
    h**p://www..com/oem-800hd-ca...logo_p908.html

Υ.Γ. οι τελευταίοι δέκτες που έχουν μονο dvi θύρα και παρέχεται καλώδιο dvi to hdmi μεταφέρουν και ήχο απο εκεί ή χρειάζεται επιπλέον καλώδιο optical toslink για ενισχυτή...
    Ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας.

Uploads
    5

sustila PM pion na paris an omos dialeksis kapion ftinotero 8a proseksis na ine DVB S2 tuner

S--sat C--kalodiaki kati pou den exi stin ellada T-- terestrial

Member
    Uploads
    0

Ευχαριστώ πολύ όλους και εσένα nikolis για την πολύτιμη βοήθεια...
    Θα μπορούσατε να μου πείτε και που θα μπορούσα να διαβάσω λεπτομέριες σχετικά με images, σεταρισμα δεκτη για cccam απο την αρχή να ξέρω πως θα κινηθώ με το που θα τον αποκτήσω καθώς είπαμε είμαι και νυχτωμένος τρόπον τινά....
    Να είστε όλοι καλά ευχαριστώ και πάλι

Advertise Here