Κατ'αρχήν παίζει με cccam ή με mgcamd η γραμμή σου?Μάλλον με mgcamd απ'οτι κατάλαβα. Ψάξε και ρίξε λοιπόν ένα image που να έχει μαζί και το Mgcamd ή ένα που να μπορείς να τα κατεβάζεις από τα addons (π.χ. nabilo darkstar2) και μετά var/keys τα σχετικά μέσα. Πρόσεχε όμως τα image για κλώνο και original.
ok το περασα το nabilo κ εβαλα κ mgcamd (μαλλον).Μου εχει στο var/keys newcamd.list.example priority.list.example klp.Eγω παω με notepad κ να βαζω τα δικα μου settings που μου δινει το site μου?θα τα κανω δηλαδη copy-paste?K το σωζω με τι ονομα? newcamd.list.txt ? χλωμο το κοβω. :)
Καλησπερα.
Πας στο dcc.Πατας στο FTP σου ανοιγει δυο λιστες.Η αριστερη ειναι για το μηχανημα και η αλλη για το pc.
Μετα πατας var υστερα keys.Εκει θα βρεις το αρχειο newcamd.list αν δεν το βρεις το φτιαχνεις,αλλα προσεξε να εχει καταληξη .list και οχι .list.txt
Εκει κανεις δεξι κλικ και edit.Κανεις copy/paste την γραμμουλα σου και μετα πατας το κουμπι με την δισκετα(αποθηκευση) και μετα πατας YES.
Πιστευω να το καταφερεις τωρα.Το εγραψα οσο ποιο αναλυτικα μπορουσα.
To καταφερα!!!!!!!! Να στε ολοι καλα ρε παιδια!!!!!!Απλα δεν ηξερα την λεπτομερεια με το δεξι κλικ.Κ παλι σας ευχαριστω όλους!!
paidia na rwtisw kati mias kai eimai neos me olo to thema tou dreambox...exw ena dm 500 kai thelo na ananeoso tin lista kanaliwn tou giati se orismena kanalia mou leei oti i ipiresia den vrethike...kamia voithia kaneis?eixa enan opticum paliotera kai apla ekanes ena scan kai sou katevaze ta kainourgia kanalia...me ton dream ti paizei?