8a parakaleso olous tus mod ke parapano na me kanoun enan aplo Member den 8elo na ime Moderator
dikimou apofasi ine
8a parakaleso olous tus mod ke parapano na me kanoun enan aplo Member den 8elo na ime Moderator
dikimou apofasi ine
giafto to logo zito na me kanoun enan aplo Member gia na min arxiso tis klotsies se kati mangakia san ke esas
emena mu kini ti periergia to "pia ine ta kritiria na gini kapios edo pera mod"???????????????????????????????????? ??
apo palius kerous thimame orismeni(oxi oli)kanoune oti tous kapnizi !ke giafto ine to elliniko kratos etzi opos ine epidis o kathe enas kani oti
tu katewi !!!!to idio ke edo den tu aresi tu ellina mod i miti kapionou tha wri etia na richni kokkines .
den theli o mod stis gatas to thema na akousi oti i gata pezi nova su lei "an ksana grapsis oti pezi nova tha pesoun kokkines"ade tora......................afu pezi i rimada
su lei omos ksesikonis ton kosmo...........ade meta....
diladi oxi mono pu den echi idea ti pezi ke ti den pezi ala su lei ke ti na grapsis ke ti na min grapsis ...............apistefta pragmata!
apo tin ali omos ena efxaristo den su lei otan wazi ta klamata pu den tu anigi o ollandos ke tu ftiachnun 0201 gia na tu aniksi kateftian ala su lei afu den mu
dinis to update gia tin nova tha su rikso kokkini an ksana grapsis oti pezi,afta mono metaksi ellines ginonte ,alu puthena den echo akousi ksana teties wlakies.
Ρε πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα? δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω και γράφονται τι εκφράσεις είναι αυτές μεταξύ user και mod? για χαλαρώστε λιγάκι. Εγώ ο ίδιος επεσήμανα ότι δεν ρίχνουμε κόκκινες κάρτες για ασήμαντα πράγματα και ειδικά στο post που αφορά το θέμα με την gamma. Τώρα για το ποιος προτείνει τους mod στείλτε ένα pm στον στον ιδιοκτητη του forum να σας λύσει την απορία
καλησπερα σ ολους ,,, τι εγινε παλι.. προς τι η ενταση.. δεν υπαρχει λογος για τσακωμους ουτε για ορθογραφικα ουτε για γατες που παιζουν η δεν παιζουν.. σε οποιον παιζει μαγκας ειναι και ας την εχει για παρτη του,, αλλα δεν ειναι αναγκη να το λεει γιατι καποιοι που καιγονται για το θεμα το παιρνουν στραβα,,,αντε στον καφενε για κανα τσιπουρο και ηρεμια μερες που ειναι...