po si tja bej se nuk me jep mundesi as me rs232 as me ip, dhe me del kjo pasi karikohet ne dreamup..(No CA found by 2nd stage loader), si tja bej me thuaj nese e di.
po si tja bej se nuk me jep mundesi as me rs232 as me ip, dhe me del kjo pasi karikohet ne dreamup..(No CA found by 2nd stage loader), si tja bej me thuaj nese e di.
Me Dream up patched by forhike and natas rregullo ss dhe me ip virtuale fut imazhin e star me browser.
O rreka96. e provova edhe me ate qe thua ti, por nuk me aktivizohet opcioni flash tek dreamup. kurse me ip se bej me dot pasi nuk me del me ip ne fillim kur mbaj shtypyr butonin power, kjo me ndodhi pasi bera nje flashim me me backup-in e imazhit qe kisha. mendova se do rregullohej, por ajo u prish me teper, dhe tani me ip s eflashoj dot. E vetmja rruge do ishte me dreamup universal me rs232, por sic, te thashe nuk me aktivizohet opcioni flash. Une e provova me Dreamup 1.3.3.2, & 1.3.3.7. Me sa pashe tek faqja e-sim-star atje perdorej 1.3.3.4. Ka te bej kjo????
nese te konektohet me dream up dhe ne qofte se nuk te aktivizohet opcioni flash
duhet patjeter te funksionon me SUNRAY FLASH UP
por besoj se nese te eshte konektuar me me dream up IP duhet ta kishte dhene ne display te dm,
dhe mere ate IP dhe vazhdo me proceduren e njejte si e bejme flashimin me web...
une personalishte keshtu e kam rregullu dm sepse kam pasur problemin e njejte sikurse ti
Shpresoj qe do te funksionon edhe tek ti
ketu ke edhe linkun per te mar SUNRAY FLASH UP ketu
pershendetje cuna kam mare nje "vonets wifi bridge"dhe nuk po e vendos dot ne pune mund te me ndihmoje njeri.shkoj deri tek hapi i trete pastaj nuk di se ku mund te vendos passwordin e wireless.pra si ta plotesoj kete tabele .
Pershendetje! Mund te me ndihmoje dikush per DM tim 500 S. Drita jeshile rri e ndezur, dritat e Lan-it ndizen, nuk nxjerr asgje ne Tv, nuk lidhet me PC as me kabull serial me Dreamup. Cfare te bej?
ketu e ke guiden shikim te kendshem