psh.. cuna mos ka njeri ndonje image blackhole te ndonje versioni te ri si p.sh 1.7.5- 1.7.6 etj per dm800hd sim 2.10?
thx!
ne radhe te pare duhet te kesh njohuri per sistem linux se dyti duhet te keshe nji pc te mire dhe internet te shpejt qe te krijosh nji image per dreamboxat me i mire per momentin sistem linux per te krijuar image per dreambox eshte ubuntu 10.04 po qe se kam kohe do ti dergoi udhzimet se si duhet te veprosh per te krijuar image
po kam pak njohuri per linux sepse kam punuar ubuntu, dhe backtrack punoj gjithnje... pc e kam te ri dhe te shpejte
me procesor intel pentium 3GHz me dy pirina, RAM 8 GHz, gjithashtu dhe internetin e kam te mire!
tani ne qofte se gjen kohe te lire mundohu te ma dergosh manualin..
thanks!
Cila DM500HD eshte me e mire ajo me karte Ferrari apo me sim 2.10 dhe ku ndryshojne midis tyre ? flm
Dreamstream E2
Nje Tool qe me E2 Streams ne PC programet ti shikoni.
ky eshte nje tool i vjeter por po ti beni update![]()
Persh all, nuk e dija qe duhet parashtru pytje ne kete menyr me replay.
1.Si ta bej lidhjen nga Wireless Network Connection ne lan sharing ne win 7,ne Xp klkoj Wireless Network Connection ikonen propertias, advance ,por te win 7 mungon opcione advance?
2. Kam naibolsat kete engima nese nuk gaboj , a ka mundsi me zdrit ma shume se shume te erresune ma qet dm fotongrafin ne Tv e kam ne maksimum ,por ne dm nuk po di ose nuk ekziston nje menyr per me zbardh apo zdrit fotografin?
3.Nese kalon dm ne HD a duhet me ndrru edhe TV ne HD apo vetem Dm?