Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 90 of 101 FirstFirst ... 40658085888990919295100 ... LastLast
Results 891 to 900 of 1001

Thread: Mbyllur Dreambox - image, firm, soft, etj.

Contributing Member search37's Avatar
    Uploads
    89

Re: Dreambox - image, firm, soft, etj.

Mbasi testova disa image ne nje dm500 te nje miku, arrita te gjej nje image shume te mire qe kishte gjithcka qe doja une, dhe cilesia e figures eshte shume e mire, po e ndaj me ju, testojeni dhe do ngeleni shume te kenaqur, kaloni mire!!!!!!!!!!!!
    Attached Files Attached Files

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    3

pershendetje. kam problem me nje DM500s te cilit i ri drita jeshile ndezur dhe nuk ben as edhe nje gje tjeter. e kam flashuar mbi 10 here me imzhe te nryshme dhe me dreamupe te ndryshme po pa asnje rezultat...
    provova dhe menyren e flashimit qe ndodhet tek tema e manualeve (nga missoervin) po flashimi me flashwizard nuk eshte i mundur sepse dm nuk mund te lidhet me ane te ip.
    historia se si ndodhi perpara se te prishet ishte kjo...!
    dm ma kishte sjelle nje klient per t'ia regulluar d.m.th per ti bere nje flashim sepse i rinte ne kete gjendje qe eshte tani....
    ia flashoj dm, ja konfiguroj dhe gjithca ne regull, erdhi e mori dhe sa shkoi ne shtepi e vuri ne pune dhe filloi te punonte vetem per 5 minuta...
    pastaj qe nga ai moment dm nuk ka punuar me akoma dhe me dhjetra flashime qe i kam bere...!
    a ka ndonje zgjidhe per kete rast te tille ?

Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

Quote Originally Posted by search37 View Post
    Mbasi testova disa image ne nje dm500 te nje miku, arrita te gjej nje image shume te mire qe kishte gjithcka qe doja une, dhe cilesia e figures eshte shume e mire, po e ndaj me ju, testojeni dhe do ngeleni shume te kenaqur, kaloni mire!!!!!!!!!!!!
    E vetmja gje e mire te ky imagine eshte muri mbrojtes firewall ,per te tjerat len per te deshiruar,me duket se eshte version beta,rendesi ka qe e rregullove,kalofsh mire.

Contributing Member search37's Avatar
    Uploads
    89

Quote Originally Posted by benardi View Post
    E vetmja gje e mire te ky imagine eshte muri mbrojtes firewall ,per te tjerat len per te deshiruar,me duket se eshte version beta,rendesi ka qe e rregullove,kalofsh mire.
    Jo o Mik nuk eshte ashtu, une lexova sot gjithe diten dhe kete e gjeta me Review me te mira ne nje Forum Anglez, testoje dhe do me besosh, nuk eshte beta, nuk e di per Firewall, por per cilesine e Figures eshte i Papare, dhe gjithcka tjeter punon shume mire!!!!!!!!!

Ketu kini versjonin e ri te: dreamboxEDIT 5.1.1.1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    Uploads
    0

pse vonon kaq shum qe te instalohet .......
    Quote Originally Posted by search37 View Post

Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

Quote Originally Posted by startx View Post
    pershendetje. kam problem me nje DM500s te cilit i ri drita jeshile ndezur dhe nuk ben as edhe nje gje tjeter. e kam flashuar mbi 10 here me imzhe te nryshme dhe me dreamupe te ndryshme po pa asnje rezultat...
    provova dhe menyren e flashimit qe ndodhet tek tema e manualeve (nga missoervin) po flashimi me flashwizard nuk eshte i mundur sepse dm nuk mund te lidhet me ane te ip.
    historia se si ndodhi perpara se te prishet ishte kjo...!
    dm ma kishte sjelle nje klient per t'ia regulluar d.m.th per ti bere nje flashim sepse i rinte ne kete gjendje qe eshte tani....
    ia flashoj dm, ja konfiguroj dhe gjithca ne regull, erdhi e mori dhe sa shkoi ne shtepi e vuri ne pune dhe filloi te punonte vetem per 5 minuta...
    pastaj qe nga ai moment dm nuk ka punuar me akoma dhe me dhjetra flashime qe i kam bere...!
    a ka ndonje zgjidhe per kete rast te tille ?
    pastroja memorjen flash (perdor 232,dhe dreamup 1.3.3.4) me kete file qe po te bashkangjis me poshte , perserite disa here operacionin , pastaj provo ti vendosesh nje imagine te re , nese nuk rregullohet shif se mos ka difekt hardware , nese nuk ka difekt hardware provo ta sjellesh ne rregull me jtag

klone kinese qe te lene ne balte kur te duash, te uroj fat

Senior Member
    Uploads
    0

Pershendetje dhe Gezuar vitin e Ri 2013.
    Kisha nje pyetje.
    Kam nje dreambox 500s. kam te instaluar oscam. une kam mare nje linje cccam nga nje shoku im dhe dua qe kjo te punoj me oscam. si te veproj ? Konvertuesin e kam qe ben te mundur konvertimin e linjave nga cccam ne oscam. Lutem me tregoni menyren po ka mundesi analitikisht

Senior Member
    Uploads
    0

pershendetje kam nje problem me kanet hd per dm 800 qe sinjali i vjen me vonese pas 30 minutash edhe qe te marri sinjal duhet ta lej te kanalet HD e te pres sa ti vij sinjali.imazhin e dm 800 ja ndrova dhe prap te njeten problem edhe kokat lnb ja ndrova i bleva te reja inverto 0.2 per HD dhe prap e njejta problem mos e sjell problemi DiSEqC-u se e kam pak te vjeter e mos duhet ta ndrroje???(Ndersa kanalet noramle JO HD me punojne sh mire sma jep kete problem)

Senior Member thomaqirici's Avatar
    Uploads
    15

Pershendetje cuna dhe Gezuar vitin e ri ,shendet dhe mbaresi ne familjet tuaja.desha te bej nje pyetje ka qe dje qe supersport1 i dga ishkeputet zeri cdo 5-6 sekonda eshte problem i imi apo e keni dhe ju te tjeret,faleminderit.

Banned
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by thomaqirici View Post
    Pershendetje cuna dhe Gezuar vitin e ri ,shendet dhe mbaresi ne familjet tuaja.desha te bej nje pyetje ka qe dje qe supersport1 i dga ishkeputet zeri cdo 5-6 sekonda eshte problem i imi apo e keni dhe ju te tjeret,faleminderit.
    te njejtin problem pata dhe une,mesa duket duhet te jete problem i tyre

Advertise Here