matjani i vendosa ne resever te vllaut,dhe i pash qe aty ne blu panel jan tani ,,,,,,,por desha te vendosa nje linje nga forumi qe ma dhe nje antar,por te vllau nuk del info per mee pa linjen....psh une ekam ne telekomand me ngjyr jeshile kur e preki mi jep ifot e lidhjes sime
aty nuk shof asgje ...dhe si me ja vendos tani linjen per me shiku,,,une e di qe e kam ne cccam.cfg e si duhet te ja bej per vllaun
mirembrema. me ndihmoni me nje imazh origjinal te dm 800se ku te kete te instaluar tspanel nga prej mund te zbres cccam , mgcamd etj
Tani... imazh original per DM800SE ke... psh BlackHole, NewNigma... etj... nga faqet zyrtare, pa asnje frike I vendos... sa per tspanel... kjo eshte per ato clone edhe me SIM 2 Brenda... dmth te gjithe imazhet origjinale (edhe ato klone) e kane marketin (nqs do e quajme ashtu) ku ke te renditura, skins, bootlogo, or edhe emulatore.... gje qe s'ka nevoje per tspanel...
bera jtag dm500s dhe nuk me shkoi procedura deri ne fund, d.m.th vajti deri ne 18% dhe duke e pritur me shume se gjysem ore, vendosa ta heq nga priza se e pashe qe nuk shkonte me tutje..
e perseriata te njejten procedure po dm nuk me jepte te dhenat e flashit. me thoshte se te dhenat e dm nuk jane te njohura (unknown mac address) dhe dicka e tille!!
as drita nuk i ndizet me, as e kuqia dhe as jeshilja, megjithate dm lidhet me pc ..!
tashi pyetja bie.. ka mundesi tia sjell mendien ketij aparati apo eshte bere per ta derguar me te shumtit!!!?
nje pytje
a mundem te ja hedhi nje imazh timin qe ekam rujt ne pc mbi imazhin qe e ka vllu se po mendoj une i ak te gjith foldert ky i imi
Pershendetje,
se pari cfar imazhi po kerkon OE 1.6 apo OE 2.0?
nese kerkon imazhin me te ri merr kete Ketu eshte imazhi i Merlinit,
dhe dicka mundesh te kerkosh por sdo gjesh asnje imazh me TSpanelin brenda,TSpanel eshte nje plugin dhe duhet ta insalosh manualisht
TSpaneli ska te bej fare se eshte aparati clone apo jo
flm matjani,i zbatova dhe po funksionon ne rregull....por une e kam kur shtypi butonin jeshil me dalin komplet te dhenat e te vllau nuk reagon ky buton dmth mvaret nga imazhi sigurisht,,,se nag mesimet qe i mora nga ketu shume gjera i mesova dhe po i relizoj,per ate po bej pyetje...deisa softin qe the te about shiqohet aty mu me dalin vetem te dhenat keshtu..BOXTYPE:DM.Manufacturer:Dream-multimedia-TV,Boardrev:06,Kernel:Linux 2.6.9,realase:0460 dhe nefund e ka EXCLUSIVE...dhe po te tregoj se kur te staron dm kjo me del EXCLUSIVE dhe e ka pamjen me ngjyra...pra kurr spo di se cilin imazh kam,se po du me dite ku shiqohen qfar imazhi kan dm 500s psh i imi ne kete rast.ok flm