Pershendetje; kush me ndihmon dot ndonjeri qe bisponon liste kanalesh sky it hd sport nova jsc sport hd movie muvie hd dixhitalb tring etj per HOTBIRD 1,2,3,4 E13,0 dhe EUTELSAT W2 E16.0
Pershendetje; kush me ndihmon dot ndonjeri qe bisponon liste kanalesh sky it hd sport nova jsc sport hd movie muvie hd dixhitalb tring etj per HOTBIRD 1,2,3,4 E13,0 dhe EUTELSAT W2 E16.0
prh.me ne fund u rikthye yutube ne SKYBOC F3 f4 f5 .ekam istaluar tani gjithcka ok.merreni ne sitin KETU
ketu kini softuare per skybox F3/F5/M3
dhe per Skybox F4(with VFD) :
prsh.jam duke testuar disa tipe softcamesh per ti pershtatur per skyboc f3 f4 f5 austria satinnje por them se munde te arrihet me ane te nje softcami per dm 500s.dikush qe mendon se ralizohet te postoj ndonje softcam ta provojme ishalla po e ralizojme ,qe keto aperate te jene dhe me te dobishem.klm
Me sa di une me softin aktual e gjithe seria e Skybox hapin me softcam vetem Bulsat ne Irdeto2 dhe ORF/Austrisat ne Cryptoworks. Me CW apo Control Word hapin Biss. Kjo eshte gjithcka qe mund te hapin. Edhe Seca nuk e hapnin kur ishte Rai neper kembe, as Viaccess apo Nagra.
Ky eshte nje softcam per Skybox qe mendoj hap ORF/Austriasat dhe Bulsat. Nuk e kam provuar vete. Kush e provon te thote nese ben.
Me softcamin aktual Austria sat punon pa problem e testuar nga une fidhini dhe softkey qe eshte postuar me lart
Ketu kini Softcam dhe Constant=Biss Keys per Skybox F3-F5, kjo e fundit e provuar nga une punon ok ne hotbird, Softcam nuk mund ta testoj se une kam vetem 13-16 East, provoni dhe kete Softcam me siper dhe mbani ate qe ju ben pune, DHE DICKA KUSH I TESTON KETO SOFTCAME LE TE JETE I QARTE DHE TE THOTE KETU, CFARE PAKETASH HAPEN OSE NUK HAPEN NE TE GJITHE SATELITET QE KA KANALE QE HAPEN ME CELESA, duke qene se Softcam per Openbox-Skybox eshte i veshtire dhe punon pjeserisht dmth jo 100%, une kam testuar pthuajse te gjitha softcam qe jane ne treg dhe vetem disa punojne dhe ato pjeserisht, pra eshte shume e rendesishme qe te dime cfare hapet dhe nuk hapet, sepse ka shume njerez qe pyesin per kete pune, klm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Softweri i Fundit per Openbox X5, te Rejat i keni te shpjeguara ne Anglisht ne File!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mirmrama te gjitheve ,softcami i mesiperm e hap pa problem austriasatin dhe orf gjithe ashtu edhe biss dhe bulsatin.klm.