Me te vertete nuk po e kuptoj se pse ndodh keshtu,a mos ndoshta ma ben kete problem vista?
Edhe mundet
Por provoji dhe njehere keto qelsa nga une:
Code:======================================== Update : 23 / 09 / 2009 ======================================== ======================================== Coding SystEm: Nagra 2 ======================================== IdEnt(C102) : TV Globo IntErnacional 00 kEys HotBird (13E) IdEnt(2111/2011) : RCS Digi TV 00 kEys Thor (0.8W) ======================================== Coding System: SEca ======================================== IdEnt (0030/0202/02E2) : Rai 13°East Hotbird 11766V & 10992V 27500 3/4 (13E) IdEnt (002A) : MEdiatech (Amos, 4°W) kEy 0D Sep.2009 (nExt) (4°W) ======================================== Coding SystEm: Biss ======================================== All kEys FixEd ======================================== Coding SystEm: OthErs (<<<Fta>>>) ======================================== IdEnt (39D2/39D3/39D4) RTVI (13°E) DCW Keys 12322/H/27500 13E -RTVi Europe (13.0E) -RTVi Detskii Mir (13.0E) -RTVi Nashe Kino (13.0E) ======================================== Update : 22 / 09 / 2009 ========================================
Shume faleminderit Fredi pėr gjithqka.E zgjidha problemin,duhej vetėm qė toolbox tė hapej si administrator (run as administrator) dhe gjithēka mė pas ishte nė rregull.Edhe njė herė ju falenderoj tė gjithėve pėr gatishmėrinė qė treguat pėr tė mė ndihmuar.
Na behet qefi qe e zgjidhe problemin.
TV Globo International (13,0°E) 24/09/2009
ident C102 [Nagra2]-kEy 01
Une nuk di fare nga aparatet satelitore dhe nga elektronika ne pergjithesi por kam nje aparat Opticum 9500 HD PVR 2CI 2CX E PLUS. mora vesh qe Digi TV nuk do shkoje shume gjat A ka mundesi te me tregoni a mund te bej CS me kete aparatin qe kam se me ka kushtuar 280000 leke dhe po u mbyll paketa e digitv une ate do ta hedh ne kosh nqs nuk ben cs sepse une abonime ne Digitalb dhe Tring nuk bej sikur vetem keto dy paketa te ngelen ne planet!!!
po ky aparat ben dhe cc por me pare duhet te gjesh line........shtyp (i) butonin e bardhe per te bere seting /shtyp (i )dhe butonin blu dhe mund te besh shering etjer......
Faleminderit Tamo me dhat nje info shume te rendesishem mendoja se ky aparat nuk bente cs Une tani po shikoj digitv kur te mbyllet kjo paket do te bej cs besoj se do te me ndihmoni per proceduren qe duhet te ndjek dhe ne qs keni linje sigurisht me pagese me thoni se do ta blej menjehere kur te mbyllet digitv Faleminderit
DJEMA pershendetje me ra ne dore nje opticum 7300 ci 2cx, cfare sw mund te perdore per kete aparat dhe ku mund te gjej sw e fundit. FLM