per momentin hapen novacinema1 dhe novasport1dhe disa kanale si stari alfa mega ant1 por dhe keto kane nderprerje te shpeshta dheper keto eshte ceshtje kohe deri sa te mbyllet e gjithe paketa dhe une perpar nje jave nuk kisha problemin me te vogel
Kanalet e TVSH ne tokesor nuk punojne .E kam vetem une apo ka ndonje problem?
Pershendetje .
jemi reth 12 cuna nga nje fshat i Shqiperise se jugut, deri me sot te gjithe kemi pare kanalet sportive duke perdorur aparate me EMU (duke hedhur celesa )
Por meqenese me Emu eshte veshtiresuar shume hapja e kanaleve dhe ne ne shtepite tona (ne Fshat) nuk kemi asnje sherbim interneti.
A ka ndonje Menyre per te bere CardSharing me njeri tjeterin duke blere nje abonim dhe duke e shperndare ate . me lidhje me warles pasi distanca ajrore
maksimale me njeri tjeterin eshte afer 1000 metra.
Ne se ka ndonje forme te na jepet si variant do te ishim shume te lumtur per cdo mendim ose sugjerim nga antaret.
U kerkoj ndjese nese nuk jam ne temen e duhur
Sharing me Wireless mezi behet brenda shtepise, e jo me per nje distance 1000 mt. Bej kete....Nqs. Dekoderi yt suporton Wi-Fi me usb, dhe ke nje Smart Phone me VPN HotSpot, shume kollaj mund tja japesh Netin nepermjet Celularit tend, dhe te perdoresh serverin. Cilesia eshte shume e mire dhe konsumi i netit ne cel. eshte minimal fare. Kjo eshte e vetmja zgjidhje per ato zona ku nuk vjen Adsl. Shresoj te te kem ndihmuar, sado pak..
Nqs nuk do te shpenzosh leke .dhe do te mjaftohesh duke pare ndeshjet kryesore te cdo kampionati EMU te mjafton.Po te lexosh te ky forum per lajmet nga futbolli ke te postuar shume lajme me te dhenat nga kampionatet dhe kanalet qe do ti trasmetojne ne vazhdim.Mjafton pjate e madhe dhe keta satelite Azerspace1 46est,Turksat 42 est,Hellas Sat 39 est,Astra3A,3B 23,5 est,Arabsat 26est,Eutelsat 16 est Astra 19,2 est,Eutelsat 7est,Thor 08-1West .Te siguroj qe nuk do ngelesh kurre pa pare sport