plako, ky nickname qe perdor ti, nuk na ngroh fare!! :D
ai aparati mesaduket qenka bere shurdh memec.
germo ketu per zerimin (flashimin) http://www.satsupreme.com/showthread...Azbox-Qbox-etj
eshte e vertete qe nickname qe perdor une eshte i ngjashem me nje ISP ne Shqiperi per te cilen thuhet se bllokon linjat, por une kete username perdor qe nga 2004 ne te gjitha forumet qe jam rregjistruar duke filluar me A..s...t. Sidoqofte problemi im eshte venia ne pune perkohesisht e DM500S sa te marr zgjidhje Spiderboxi apo blerja e nje boxi te ri.
Mr Bledi,
Faleminderit per pergjigjen.
Abcomi
kam nje problem ne aparatin Dreambox 800HD se (clone). Ne ndrrim e kanaleve permes telekomandes nuk funksionon si duhet ndonjeher ben mire ndonjeher duhet 5 a 6 here te shtypet butoni ne telekomand per ti nderruar kanalet aparatin e kom qe 3 muaj nuk esht fare i perdorur baterite ja kom ndrru po apet shfaqet problemi nuk di qka mundet me pase
Pershendetje cuna desha te pyes kush di ndonje informacion ne lidhje me BTKcam ne enigma2 dhe si funksion nje server ne te ose me sakte n.q.se une jam nje client ku e vendos kete linje
Kam nje problem me Imagen e DM800(Original), sepse kur e largoj prej prize (Ryme), per nje kohe, pastaj kur e vendoj perseri ne ryme, vetem ristarton nja 20 here, apo me teper pastaj fillon te punoj.
Jam munduar te ndroj Imagen me -Flashing filmware by Browser-, por nuk e pranon Imagen e ri,
Tani e kam Gemini2, jam munduar te ndroj me nje te ri [Gemini 2, Dream-Elite-4.0-dm800, OpenPLi-2.1-beta-dm800] nuk e ndron nuk fillon procesi aspak,
Ka mundesi te me tregoj dikush se ku eshte problemi.
Ju faleminderit