kush ka njohuri te mir me amiko 8300 hd
a ja vlen me ble dhe sa me pagu pasi qe eshte pak i perdorur
dhe qka mund te shikohet me ket lloji resiveri satelitor
me cline ose edhe me iptv a mund te shikoj kanalet ?
kush ka njohuri te mir me amiko 8300 hd
a ja vlen me ble dhe sa me pagu pasi qe eshte pak i perdorur
dhe qka mund te shikohet me ket lloji resiveri satelitor
me cline ose edhe me iptv a mund te shikoj kanalet ?
pershendetje alealeks,nje pyetje kisha per ju.edhe une kame nje aparat amiko 8800.tani une dua te di se cfare do te thot ae te kesh nje aparat linux?car eshte ky linux,dhe per mendimin tuaj kushe eshte dekoderi me i mire?flm.
ok alealeks a ka seri tjeter amiko qe eshte linux dhe qe ja vlen me ble
per me perdor me gjat po pyes thjesht, se skom lidhje per ket lloj resiveri
apo krejt llojet amiko jon kot sja vlen mi shpenzu per ket lloj ?
Kam aparate amiko alien qe suportojne dy sisteme enigma2 dhe spark.Ajo qe do te thosha une eshte qe
nese do thjesht per te pare kanale me cline cdo amiko ben pune pavarsisht se nuk eshte linux(open source).
Psh nje amiko 8840 eshte ok se ka dhe tuner tokesor.Po do nje aparat linux shiko per dm ose vu + ,kuptohet
cmimi eshte me i larte.Varet nga cmimi qe do te shpenzosh.
Linux do te thote qe eshte open source,qe te jep mundesine te hysh vete ne aparat nepemjet IP,te shtosh apo te heqesh file
image,direktori etj me pak fjale ka me shume mundesi per eksperimente,testime etj.Por ne fund te fundit edhe me nje aprat qe nuk
eshte linux mund te shohesh kanale njesoj si ai linux.
faleminderit shume zafiri.po te bej edhe ty nje pyetje,me thuaj te lutem,me aparatin qe kam une pra amiko sthd 8800 a ka opsion ky lloj aparati per iptv?se une vete nuk po shikoj gje,ose nuk di menun se ku te futem.a munde te me thuash te lutem?flm.
[QUOTE=rimi123;1060951]faleminderit shume zafiri.po te bej edhe ty nje pyetje,me thuaj te lutem,me aparatin qe kam une pra amiko sthd 8800 a ka opsion ky lloj aparati per iptv?se une vete nuk po shikoj gje,ose nuk di menun se ku te futem.a munde te me thuash te lutem?flm.[/QUOTE
Varet ca firmware i ke hedhur aparatit.Une e kam amiko 8840 dhe firmware i fundit e ka opsionin IPTV,prandaj ti do shohesh firmwaren e
fundit te aparatit tend dhe hidhja.Pastaj kontrollo me telekomande menu/internet/net media dhe ketu po te doli opsioni web tv do te thote
qe eshte perfshire opsioni iptv.Te ngelet te fusesh kanalet iptv,vetem se duan inernet te shpejte qe te punojne.
ju falenderoj qe te dyve por nuk eshte ky opsion ne aparatin tim.nuk figuron NET WEB ne dekoder gjithesesi ju falenderoj shume.po c-line duan internet te shpejte?sa me i shpejte te jete interneti me mire eshte per to?flm.