Becap Amiko Spiel Mini HD me tre satelita astra 19 eutelsat 16 hotbird 13
Becap Amiko Spiel Mini HD me tre satelita astra 19 eutelsat 16 hotbird 13
Prsh. Cila fije duhet me gjut ne superiptv ne amiko spiel mini kush e din?flm
Pershendetje,, kam blere nje amiko hd .. dhe dua te hedh nje linje me mgcamd.. a me ndihmon kush per procedur? se un pash vetem ate me cccam por se gjeta per mgcamd..flm
Pershendetje, ndonjeri prej jush mund te me thot se si eshte amiko 8260+combo ose 8250+, meqe jan te ngjashem? mund te lidhet nepermjet pc, ka emu, mund te lidhet nepermjet DCC??
Une Amiko 8260+ kam disa dite qe po merem me te duke pase eksperience me Amiko 8840 mund te them qe jane pak a shume vazhdim i njeri tjetrit,per ata persona qe duan nje aparat te thjeshte ne perdorim po duke mos pretenduar asnjehere qe te jete ne nivelin e aparateve te tjere me sistemin operativ linux mendoj se ja vlen.Sa per pyetjet e tua po te shpegoj qe nuk eshte aparat me sistemin enigma keshtu qe mos kerko te lidhesh me dcc me pc,emu ka dhe i punon mire
Prsh. Cila fije duhet me gjut ne superiptv ne amiko spiel mini kush e din?flm
Po mund ti futesh linjat dhe me ane te usb duke i pergatitur me pare ne PC me ane te Notepad shpegimet dhe menyren i kam sqaruar ne forum pasi jane te ngjashme me metoden qe perdoret me aparatin Amiko 8840,sidoqofte nje saktesim 8260+ dhe 8250+ kane ndryshim pasi i pari eshte me 3 tuner kurse i 2 me 1 vetem satelitor .Po me procesor me te fuqishem se 8260+ qe e ka Main procesor 594Mhz based CPU,eshte Amiko 8270+ me procesor 600Mhz CPU
pershendetje. doja te dija nese eshte e mundur te shihen kanale te digiturkut me aparat amiko ssd-550cx sepse codet cryptworks te digiturk manualisht te futur nuk hapin gje.flm.klm