O vllezer e kam thene shum here qe DGA FULL HD funksionon ne enigma2 dhe jam un qe mundem me i rregullu.... e kam thene shum here dhe per momentin funksionon pa kurfar problemi jeni te pershendetur dhe funksionon pa hapjen e portave pa FORWARD ju pershendes tung
Po pse nuk na tregon menyren
Ju lutem ma dergoni edhe mua ndonje Numer Telefoni ose E-Mail qar ka ai
Punojne shume mire e pa probleme dhe s`eshte e nevojshme te vemi ne Shkup apo Struge por e dergojne me post!
DGA HD e Tring me abonim 1 vjecar e dekoderat e preferuar jane VU+ ose me sakte cdo dekoder qe merre image Black Hole per te vene sistemin VPN.
Problemi eshte se dekoderi behet si i digitalbit merre kanalet automatikisht nga ata e jame i detyruar te shohe listat e kanaleve qe kane ata plus cmimi eshte i shtrenjte per cilesine e programeve. Ky eshte mendimi im!
MX7 na jep Info-t e tyre neqofte se i keni? edhe bisedojm me ta ne. Sepse un e kam DM 500HD besoj se edhe ti DM im punon pa Probleme!
ja jepni ndonje manual si punon digitalbi me kete blackhole ne sistemin vpn
16.e 10887 h 30000 nat geo HD
CW:ea0b625749b4cfcc ea0b625749b4cfcc
Akoma s`e ke kuptuar qe jane pjelle e DGA! Duan te shesin dekoderat e tyre bashke me abonimet!
Te njeten gje bejne starsat shesin dekoderat bashke me sky italia hd me abonim.
Me 140 euro per DGA e kur ne te njejten menyre mund te kesh Tring spanjollet gjermanet francezet holande e shto te tjerra ne sd eshte e kote te vazhdojme diskutimin!