pra me filezilla nuk eshte nevoja per rs.une kam gemini image.atje ku me kerkon host une kaloj ip e dm username kaloj root pass dreambox port21.a eshte kjo rruga
pra me filezilla nuk eshte nevoja per rs.une kam gemini image.atje ku me kerkon host une kaloj ip e dm username kaloj root pass dreambox port21.a eshte kjo rruga
Kur provoj testin per net e dm me del ip me te kuqe netmask me te kuqe nameserver jeshile gateway jeshile ip e dm efus manuale 192.168.88.228 dhe prap del e kuqe ku mund te qendroj pb
me ne fund ja dola duke i bere nje format dm
Kam nje aparat sunray qe punon si DM 800.
Ju lutem me ndihmoni te ve ne perdorim tunnerin toksor!!!
Faleminderit
Pershendetje ku mund te me sugjerini ndo nje faqe te mire per te mar cccam prio qe kujdesen shume dmth ti bejn update shpesh
@Sandri
Ketu ne forum ke ne seksioni cardsharing
Hidhi nje sy ne ky link...
http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=97379
a ka ndonje plug in per e2 qe mundeson me hap web faqen si psh mistreci ose film 24 al
pershendetje te gjitheve kam nje dm 500s te nje shokit desha tja hedh nje linje po dm kishte te nderruar paswordin nuk e kishte drambox dhe moti nuk kam punuar me dm desha ta di a mund ta bej fllesh me fllashwizard
pershendetje .kush me ndihmon me nje image per dreambox 500s qe te kete te edituar satelitet 46 dhe 42 .dhe te kete kodet per idman.faleminderit