Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 22 of 100 FirstFirst ... 1217202122232427324772 ... LastLast
Results 211 to 220 of 996

Thread: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

Contributing Member
    Uploads
    1

Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

Quote Originally Posted by uranqe View Post
    pershendetje kam provuar linja te shumta por kam ngecje thuajse ne te gjitha kanalet si tek movistar+ sky de e tgjihtha kanalet si mund te testoj nese e kam problemi n tek interneti apo tek linjat apo tek emulatori cccam apo ku mund te jet problemi se nuk mund te shikoj nje ndeshje futbolli pa pas ngecje gjith kohes boxi im Cloud ibox 2 me openplo , cccam 2.3.0 .. nuk e kuptoj qfar dueht te beje.. ?
    Mund te jene probleme te linjes,nese e ke te regullt apo jo linjen testoje ketu http://www.testious.com/ ,po mund te kontrollosh dhe netin,duhet te dish qe jo gjithmone linjat jane te mira,varet se nga e merr...

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

uranqe!
    Zakonisht linjat qė merren falas nga interneti,punojnė mirė me CCcam 2.1.4,prandaj instaloje kėtė cccam me TSpanel dhe duhet tė jesh nė rregull,duke bėrė dhe testimin siē tė sugjeron fati54.Paē fat!

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by fati54 View Post
    Mund te jene probleme te linjes,nese e ke te regullt apo jo linjen testoje ketu http://www.testious.com/ ,po mund te kontrollosh dhe netin,duhet te dish qe jo gjithmone linjat jane te mira,varet se nga e merr...

falimderit djema per sygjerimet linjat kam provuar nga te shumtat si nga ato free ne internet si nga ato qe jane me pages qe me kan leshuar per test 2-3 ditor disa nga linjat edhe nga serveret e ndonjerit ketu ne forum por perseri her pas here ka ngecje biles shum te shpeshta nje ndeshje futbolli nuk mund te shohesh rahat movistar + eshte buqeta qe ka me pak ngecje por ka edhe ajo gjithsesi ndesra per Sky de dhe arena sport ka ngecje edhe me te shpeshta realisht pasi kam provuar linja te shumta mendoj se tek linjat nuk eshte problemi me mbetet qeshta e INTERNETIT ne shtepi te testoj ( si mun ta beje kete ) kuptohet ndonje metod tejter qe ti testosh nderprerjet sepse speed test e keto i di por nuk te vertetojn nese rrjeti ka nderprerje si dhe ndoshta tek emulatori ka ndonje cccam qe punon me mire sepse per 2.3.0 nuk kam degjuar fjal te mira asnjeher boxi merr rrjetin permes Wifi a mund te jet edhe ky problemi ?..

VIP Member *M@STER-S@T-TV*'s Avatar
    Uploads
    194

Quote Originally Posted by uranqe View Post
    falimderit djema per sygjerimet linjat kam provuar nga te shumtat si nga ato free ne internet si nga ato qe jane me pages qe me kan leshuar per test 2-3 ditor disa nga linjat edhe nga serveret e ndonjerit ketu ne forum por perseri her pas here ka ngecje biles shum te shpeshta nje ndeshje futbolli nuk mund te shohesh rahat movistar + eshte buqeta qe ka me pak ngecje por ka edhe ajo gjithsesi ndesra per Sky de dhe arena sport ka ngecje edhe me te shpeshta realisht pasi kam provuar linja te shumta mendoj se tek linjat nuk eshte problemi me mbetet qeshta e INTERNETIT ne shtepi te testoj ( si mun ta beje kete ) kuptohet ndonje metod tejter qe ti testosh nderprerjet sepse speed test e keto i di por nuk te vertetojn nese rrjeti ka nderprerje si dhe ndoshta tek emulatori ka ndonje cccam qe punon me mire sepse per 2.3.0 nuk kam degjuar fjal te mira asnjeher boxi merr rrjetin permes Wifi a mund te jet edhe ky problemi ?..
    ndoshta eshte problemi i wifi qe e perdor por ngecje mund te kesh edhe nese ke internet te mir por mos te hapesh youtube e shkarkime.

Banned
    Uploads
    4

Lexova ketu nė forum nė anglisht se Sky Gjermanisė HD do shkoj nė paring. Ėshtė e vėrtetė? Kam vėnė re se nė paring spo shkojnė mė paketa, mos ndoshta ngurojnė sepse tani pirateria po avancon edhe me IPTV apo ėshtė ēėshtje kohe?

VIP Member MX7's Avatar
    Uploads
    17

Quote Originally Posted by Dritan100 View Post
    Lexova ketu nė forum nė anglisht se Sky Gjermanisė HD do shkoj nė paring. Ėshtė e vėrtetė? Kam vėnė re se nė paring spo shkojnė mė paketa, mos ndoshta ngurojnė sepse tani pirateria po avancon edhe me IPTV apo ėshtė ēėshtje kohe?
    Sky Gjermanise me caid 098c ka kohe qe eshte ne pairing.
    Te gjitha do shkojne ne pairing. Problemi eshte vetem ana ekonomike se duhet te bejne nderrimin e kartave por njekohesisht duhet te paguajne me teper per frekuenca shtese qe te kene te gjitha kanalet HD.
    Paketat e fundit qe do shkojne ne pairing jane ne hispasat 30w per arsye se jane me te shikuara ne dy kontinente dhe duhet kohe qe te bejne kalimin!

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by MX7 View Post
    Sky Gjermanise me caid 098c ka kohe qe eshte ne pairing.
    Te gjitha do shkojne ne pairing. Problemi eshte vetem ana ekonomike se duhet te bejne nderrimin e kartave por njekohesisht duhet te paguajne me teper per frekuenca shtese qe te kene te gjitha kanalet HD.
    Paketat e fundit qe do shkojne ne pairing jane ne hispasat 30w per arsye se jane me te shikuara ne dy kontinente dhe duhet kohe qe te bejne kalimin!

Po qka nese thyhet pairingu ku eshte efekti qe bejne kketo shpenzime te kalojn ne pairing eshte vetem per arsyen e ikjes se mudnesis se sharingut apo edhe ndonje arsye tjeter se po te thehet pairingu ateher shpenzimet qe bejne jane te kota perndryshe pairingu me sa kem informata te gjith e dijm qe eshte thyer ta pakten e buqetes tone shiptare por per arsye monopoli qmimi eshte si eshte dhe nuk eshte shperndar me shum ne momentin qe shumica e buqetav kalojn ne pairing kerkesa do te rritet e sigurisht edhe monopolizmi do te bije pasi do dali edhe ndonje skenderbeg tejter qe do e thyej kete sistem sdo te jet vetem aj XX personi ,, e pastaj qmimen do te biejn dhe ne do vazhdojm te shhikojm siq kemi shikuar gjith sipas mendimit tim kush mundta ndal kete... se mos te flasim per IPTV platformen qe do te jet jetgjate edhe per shum kohe per ne qe duam te shikojm me sharing.

Senior Member M-P's Avatar
    Uploads
    5

Sky gjerman ka caktivizuar sistemin nagravision-betacrypt. Tani vetem NDS. Dhe nga data 18 kanalet sd do kalojne ne Mpeg4

Senior Member W1nd0ws's Avatar
    Uploads
    0

Mos u merzisni se ka IPtv me sky de sa te hane qente

Junior Member
    Uploads
    0

kerkoj iptv tring dhe digitalb per enigma2 kush ka lajm. ne pm faliminderit

Advertise Here